Архів
П’ятниця,
3 квітня 2020 року

№ 25 (19773)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Квітень Наша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Єврофутбол на карантині

Микола МОТОРНИЙ.

Футбол. Президент УЄФА Александер Чеферін розповів про плани відновлення футбольного сезону в Європі. За його словами, ніхто не знає, коли завершиться пандемія. Є кілька варіантів: відновити сезон у середині травня, в середині або наприкінці червня. Якщо матчі не розпочнуться до кінця червня, то сезон, швидше за все, буде втрачений. Щодо фінальних поєдинків Ліги чемпіонів і Ліги Європи, то важко уявити ці ігри без уболівальників на стадіонах. Не відомо, чи відбудуться вони взагалі. Якщо немає альтернативи, то краще взагалі завершити сезони в єврокубках достроково.

Напередодні УЄФА та Асоціація європейських клубів ухвалили рішення дограти європейські чемпіонати до 15 липня і тільки після їх завершення відновити поточні розіграші Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Раніше УЄФА переніс проведення фіналів двох єврокубкових турнірів на невизначений термін. Спочатку фінал Ліги чемпіонів мали зіграти 30 травня в Стамбулі, а фінал Ліги Європи — 27 травня в Гданську. Нагадаємо, у зв’язку з пандемією коронавірусу майже всі європейські чемпіонати припинені. Також безстроково призупинені Ліга чемпіонів і Ліга Європи.

Бокс. Український боксер Олександр Хижняк став головою комісії спортсменів Міжнародної асоціації аматорського боксу (AIBA). 24-річний Олександр Хижняк — чемпіон світу і Європи 2017-го в середній ваговій категорії. 2017-го року AIBA визнала його найкращим боксером року.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Свіжі міністри
Читати
Більшість українців ще працює
Читати
Комуналка: вічні борги
Читати
«Вовину тисячу» обіцяють незабаром
Читати
Готові сидіти вдома
Читати
Виїхали назавжди
Читати
Торгівля жвава
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове