Архів
П’ятниця,
3 квітня 2020 року

№ 25 (19773)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Квітень Наша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Ініціатива

У Браїлові шиють бахіли

Віктор ЗЕЛЕНЮК.

Вінницька область.

КОЛЕКТИВ швейної фабрики «Браїлівчанка», що на Вінниччині, взявся до виконання спецзамовлення — пошиття шестисот одноразових костюмів індивідуального захисту і бахіл для потреб Жмеринської центральної районної лікарні. Першу партію готової продукції вже відправлено замовнику.

— Надзвичайно оперативно ми перелаштувалися на випуск нової продукції, —каже працівниця фабрики Ірина Смельцер. — Подібних замовлень у нас ще не було, тому довелося самим створювати лекала за зразками, знайденими в мережі Інтернет. Суттєву допомогу надали нам медпрацівники, які порадили для зручності й безпечності використовувати у пошитті спецкомбінезонів зав’язки, а не липучки, як це зробили на перших зразках.

Усвідомлюючи важливість ситуації, виконуємо роботу без передоплати. Ба більше, нам стало відомо, що адміністрація Жмеринської райлікарні має намір майже вдвічі збільшити попереднє замовлення. Тому ми дещо ущільнили графік роботи — розпочинаємо її раніше, працюємо довше і скоротили на півгодини обідню перерву. Працюємо й у вихідні. До нас приїздив голова районної ради Василь Григорович Малярчук, який подякував колективу за свідому патріотичну відповідальність у виконанні цього спеціального замовлення.

На підприємстві щоденно шиють по півсотні комбінезонів і бахіл, а на черзі — ще 10 тисяч масок. Розкроєний і скомплектований матеріал для їх виготовлення уже доправлено на фабрику.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Свіжі міністри
Читати
Більшість українців ще працює
Читати
Комуналка: вічні борги
Читати
«Вовину тисячу» обіцяють незабаром
Читати
Готові сидіти вдома
Читати
Виїхали назавжди
Читати
Торгівля жвава
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове