Архів
П’ятниця,
3 квітня 2020 року

№ 25 (19773)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Квітень Наша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала

Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Точка зору

Президенти у метро не їздять

Іван ВОЗНЮК.

м. Малин

Житомирської області.

КОЖНИЙ український президент, тільки-но приходив до влади, клявсь у вірності принципам демократії, свободи слова, верховенства права, зобов’язувався ненастанно дбати про добробут нації. І практично жоден не виконав своїх обіцянок, полишав свій пост знеславленим чи й звинуваченим. Жадоба багатства і ситого життя переважає все.

Керівник держави має бути сильним. Нині світові лідери діють за єдиним правилом: «Взявся — зроби». І роблять. У сучасній круговерті подій поважають того, хто попри всі ризики добивається успіху. Малоефективно і безперспективно кричати про зраду, марно сподіватися на єдиний фронт світових демократій проти Росії, переконувати, що на Донбасі ми стримуємо наступ російської армії на Європу. Потрібна сильна Україна. Тоді на нас дивитимуться як на рівноправних партнерів.

У влади є сила. Мабуть, насправді, де сила, там багато розуму не треба. Навіщо збільшувати рухомий склад поїздів, усього громадського транспорту, щоб людей менше було у вагонах, дезінфікувати його тощо? Легше зупинити. Тоді дбати про санітарну обробку, підготовку транспорту не потрібно. А що людям від цього не краще, то їм, на банково-грушевській, важко збагнути. Вони у трамваях і метро не їздять.

Може, наш Глава держави вважає, що саме у цьому й сила — вміти зупинити. Проте набагато сильнішим люд вважав би президента, який зупинив не метро, а падіння економіки, розвал медицини, в якій дивом збереглися лікарі-інфекціоністи, і навів лад у державі.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Вітання для батька

З повагою донька Людмила, онук Олександр, правнук Ілля.

ВІД щирого серця вітаємо нашого дорогого й любимого батька, дідуся й прадідуся Олександра Семеновича Хаїнського з 90-річчям. Родом ювіляр із села Тютюнники Чуднівського району Житомирської області, а нині живе з нами в Києві. Тато — багаторічний передплатник і шанувальник «Сільських вістей». Тож тепер читаємо газету разом.

У день народження хочемо поздоровити батька такими рядками: «Хай поруч з вами ангел ваш летить, убереже він від біди повсюди. Нехай несе він радість кожну мить і благодать Господня завжди поруч буде. Здоров’я вам, наш ріднесенький, миру і спокою».

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове