Архів
П’ятниця,
3 квітня 2020 року

№ 25 (19773)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Квітень Наша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала

Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Не можу мовчати

Залишаймося людьми

Валерій МАРЦЕНЮК.

Хмельницька область.

У ДНІ стрімкого поширення коронавірусу дивує поведінка окремих хмельничан, які нехтують засобами індивідуального захисту. Причому переважно це люди середнього віку. Пенсіонери зазвичай дисциплінованіші й дотримуються карантину. А якщо й виходять на вулицю за потреби, то в масці й рукавичках. Не хочуть перебувати у самоізоляції й багато наших співвітчизників, які повернулись із закордоння. Державні органи їх теж не контролюють. То як же ж не розповсюджуватиметься коронавірус? На тлі незабезпеченості лікарень і медпрацівників ситуація в Україні загрожує тільки ускладнитися. Тож давайте не нехтувати всіма рекомендаціями щодо карантину.

А втім, рятуючи людей від COVID-19, влада не повинна забувати про економіку держави, від якої залежить подальше життя українців. Не можна допустити зменшення зарплатні, скорочення штатів працівників, ліквідації підприємств. Адже нині у переважної більшості населення фінансових запасів вистачить хіба що на два тижні.

Чимало бізнесових структур у цій критичній ситуації почали підвищувати ціни на товари. Прохання до влади покарати тих, хто скористався складними обставинами у державі заради власної корисливої наживи, і запровадити ціновий карантин.

І насамкінець. Незважаючи на кризу, Верховна Рада таки протягнула ганебний закон про ринок землі. І це попри обіцянки Президента не вирішувати нічого без згоди народу. За попередніми опитуваннями, як усім відомо, більшість українців була проти продажу землі. Але хіба влада колись зважала на людей після виборів?

Бажаю всім міцного здоров’я!

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Вітання для батька

З повагою донька Людмила, онук Олександр, правнук Ілля.

ВІД щирого серця вітаємо нашого дорогого й любимого батька, дідуся й прадідуся Олександра Семеновича Хаїнського з 90-річчям. Родом ювіляр із села Тютюнники Чуднівського району Житомирської області, а нині живе з нами в Києві. Тато — багаторічний передплатник і шанувальник «Сільських вістей». Тож тепер читаємо газету разом.

У день народження хочемо поздоровити батька такими рядками: «Хай поруч з вами ангел ваш летить, убереже він від біди повсюди. Нехай несе він радість кожну мить і благодать Господня завжди поруч буде. Здоров’я вам, наш ріднесенький, миру і спокою».

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове