Архів
Вівторок,
3 березня 2020 року

№ 16 (19764)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Березень
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

З Донбасом у серці

Михайло ВЕДМІДЬ.

ПЕРШИЙ весняний день приніс сумну звістку: в районі проведення Операції об’єднаних сил загинув військовослужбовець 46-ї окремої десантно-штурмової бригади сержант Сергій Руських. 41-річний чоловік родом із Маріуполя, боронив рідний Донбас із 2018-го. Вдома на нього чекали батьки, дружина і маленька дитина…

У штабі ООС повідомили, що трагедія сталася під час підвезення продуктів до позицій українських захисників поблизу населеного пункту Нижньотепле Луганської області. «Російські окупанти помітили наш автомобіль і застосували протитанковий ракетний комплекс. Унаслідок влучання протитанкової керованої ракети в кабіну автомобіля один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, четверо наших захисників отримали поранення», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всіх поранених українських військово-службовців оперативно доправили до стаціонарних медичних закладів та надали кваліфіковану медичну допомогу.

Враховуючи те, що відстань до автомобіля українських військових становила близько 3500 метрів, цілком імовірно, що прицільний вогонь на ураження по ньому вів підготовлений оператор-навідник ПТРК збройних сил Російської Федерації, а не поспіхом навчена вчорашня цивільна людина, прокоментували у штабі.

Зрозуміло, що втрати несуть не тільки українські війська. За підтвердженими даними штабу ООС, упродовж лютого загинуло 38 військовослужбовців російсько-окупаційних військ, іще 44 бойовики були поранені. За цей час ЗСУ втратили чотирьох чоловік загиблими і 27 пораненими.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Любов народу ох непостійна
Читати
Запевняють: до епідемії готові
Читати
Кадровий «струс»
Читати
Новації для педагогів-пенсіонерів
Читати
Хто не встиг — покваптеся
Читати
Комунального «дива» не сталося
Читати
Корупційний «віз» у землю вріс
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове