Архів
П’ятниця,
21 лютого 2020 року

№ 13 (19761)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Ліцензія з рекордом

Микола МОТОРНИЙ.

Легка атлетика. Український метальник молота Михайло Кохан з особистим рекордом здобув ліцензію на Олімпіаду-2020 у Токіо (Японія). 19-річний спортсмен став переможцем зимового чемпіонату України з легкоатлетичних метань. Результат 77 м 62 см у змаганнях серед молоді приніс йому не лише перемогу з особистим рекордом, а й перепустку на Олімпійські ігри.

Літня Олімпіада-2020 відбуватиметься в Токіо 24 липня — 9 серпня під гаслом United by emotions («Об’єднані емоціями»). За медалі змагатимуться 11 тисяч спортсменів, які розіграють рекордні 339 комплектів нагород. Україна планує здобути на літні Ігри в Токіо 150-200 ліцензій.

* * *

Ольга Ляхова стала переможницею міжнародного легкоатлетичного турніру Валь-д’Уаз в Обонні (Франція), отримавши «золото» на дистанції 800 метрів, яку подолала за дві хвилини 03,91 секунди. Бронзову нагороду зі стрибків у висоту з результатом 188 см виборола Аліна Шух. Ганна Чубковцова показала третій результат (8,45 секунди) на дистанції 60 м із бар’єрами.

Стрибки у воду. У Мадриді фінішував етап Гран-прі FINA зі стрибків у воду. Ці традиційні змагання відбуваються на п’яти континентах, де виступає 32 спортсмени елітного дивізіону. У цьому сезоні виняток становили лише китайські стрибуни у воду, які не беруть участі в змаганнях через коронавiрус.

Із синхронних стрибків із триметрового трампліна серед жінок третє місце посіла українська пара Олена Федорова та Діана Шелестюк. Українськi стрибунки у воду в останньому виході на трамплін помилилися і поступилися другим місцем австралійкам Джорджії Шиман і Аліші Колой. А перемогу святкували американки Кессіді Кук і Сара Бекон.

Бокс. Промоутер Едді Гірн назвав попередню дату поєдинку українця Олександра Усика проти британця Дерека Чісори. За його словами, він може відбутися на «О2 Arena» в Лондоні 23 травня. Також Гірн повідомив, що Усик продовжує відновлення після травми ліктя. Хоча український боксер заперечив травму. Раніше промоутер Усика Олександр Красюк заявляв, що бій запланований на 28 березня.

Нагадаємо, Усик дебютував у суперважкій вазі торік у жовтні перемогою над Чаззом Візерспуном у результаті технічного нокауту.

Спортивні танці. У Львові тривав чемпіонат Європи зі спортивних танців. Право проведення такого континентального заходу Україна отримала завдяки нашим провідним танцювальним парам, які постійно виборюють найвищі нагороди на чемпіонатах Європи і світу.

Найкращі результати українських спортсменів: перше місце в латиноамериканській програмі виборола пара Сергій Єфремов/Вікторія Антонюк, на другому місці у європейській програмі пара Андрій Зінченко/Катерина Байсарова.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Не панікуйте!
Читати
Виконали і перевиконали
Читати
«Тінь» не зникає
Читати
Селу — обіцянки
Читати
Плата за ризик
Читати
Хто в передовиках
Читати
Обережно: майже весна
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове