Версія для друку До списку статтей З мріями про літо ЯКЩО
синоптики не обіцяють сильних морозів, можна починати заготовляти з однорічних
пагонів живці плодових — яблуні, груші, сливи, абрикоси, вишні та інших для
щеплення; ягідних культур — смородини, аґрусу, винограду та інших — для
щеплення і розмноження. Живці слід зберігати в підвалі або холодильнику. Для їх
кращого збереження кінці слід вмочити в розтоплений віск або парафін.
Версія для друку До списку статтей | ГОСТЕМ сторінки в наступному куточку буде вчений агроном із с.
Оникієвого Маловисківського району Кіровоградщини І. А. Дзигора, який
розповість про перспективні сорти яблунь. Чому вони такі популярні, запитує
садівник, і відповідає: тому що мають збільшені бали щодо смакових якостей,
високі товарні й технологічні показники, довго зберігаються. Тож вчитаймося в
короткі характеристики кожного з пропонованих сортів і виберімо для себе
найкращий. Також дамо
пораду М.М. Богацькому з с. Конатнівців Шаргородського району Вінниччини та
іншим городникам, як і що робити, аби цибуля не стрілкувалася. Ну, а
господиням, сподіваємось, буде не зайвим нагадування правил варіння рису, адже
він більше смакує, коли не злипається і зернинки відстають одна від одної. |