|
|
|||||||
|
||||||||
|
||||||||
| ||||||||
|
Версія для друку До списку статтей Завжди чиста духовка НАЙСКЛАДНІШЕ місце для прибирання на кухні — це духовка. Далеко не всі засоби здатні впоратися з жиром і нагаром. Найдієвішою виявилася така суміш. Потрібно взяти по 50 г рідкого засобу для миття посуду, перекису водню, соди, цедри лимона, столову ложку оцту. Перемішати до однорідної пасти. Спершу духовку миють мильною водою. Далі намазують внутрішню поверхню духовки пастою. Сода допоможе очистити будь-яку поверхню, не дряпаючи її, перекис водню і засіб для миття посуду видалять жир, а лимонна цедра і оцет позбавлять неприємного запаху. Вийняті з духовки решітки також змащують пастою з допомогою паперових рушників або губки. Чим довше засіб буде діяти, тим краще. Варто закрити дверцята і залишити щонайменше на чотири години. Затим слід губкою і теплою мильною водою видалити весь бруд. Версія для друку До списку статтей | ГОСТЕМ сторінки в наступному куточку буде вчений агроном із с. Оникієвого Маловисківського району Кіровоградщини І. А. Дзигора, який розповість про перспективні сорти яблунь. Чому вони такі популярні, запитує садівник, і відповідає: тому що мають збільшені бали щодо смакових якостей, високі товарні й технологічні показники, довго зберігаються. Тож вчитаймося в короткі характеристики кожного з пропонованих сортів і виберімо для себе найкращий. Також дамо пораду М.М. Богацькому з с. Конатнівців Шаргородського району Вінниччини та іншим городникам, як і що робити, аби цибуля не стрілкувалася. Ну, а господиням, сподіваємось, буде не зайвим нагадування правил варіння рису, адже він більше смакує, коли не злипається і зернинки відстають одна від одної.
|