Архів
П’ятниця,
7 лютого 2020 року

№ 9 (19757)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Голи просто сипались

Микола МОТОРНИЙ.

Футбол. Київське «Динамо» зіграло стартовий контрольний матч на другому навчально-тренувальному зборі в Белеку (Туреччина). Поєдинок динамівців зі словенським клубом «Олімпія» з Любляни завершився впевненою перемогою «біло-синіх» — 5:0. Успіх киянам принесли голи Віталія Буяльського, який відзначився на 10-й хвилині, Беньяміна Вербича (27), Назарія Русина (54), Карлоса де Пени (81) і Олександра Романчука (90).

Наступний спаринг «Динамо» відбудеться 6 лютого з норвезьким «Стремсгодсетом». 9 лютого кияни зустрінуться з «Борацем» (Баня-Лука, Боснія і Герцеговина), 11 лютого — з БАТЕ (Борисов, Білорусь), 12 лютого — з «Тоболом» (Казахстан) і 15 лютого — з «Динамо» (Тбілісі, Грузія).

Натомість футболісти донецького «Шахтаря», які також перебувають на зборі у Туреччині, зіграли унічию (2:2) з данським клубом «Сеннер’юск» (Гадерслев). М’ячі в гірників забили: Тайсон (53) та Віктор Коваленко (61). Раніше донеччани обіграли команду «Македонія Герче Петров» (Скоп’є, Північна Македонія) — 2:0. Голи: Тете (13-та хвилина) і Фернандо (43-тя). 8 та 9 лютого суперниками «Шахтаря» на турецькому зборі будуть відповідно «Олімпія» (Словенія) та «Вентспілс» (Латвія).

«Шахтар» подав офіційну заявку на матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. У ній немає захисника Богдана Бутка, який шукає новий клуб. Також поза списком опинилися півзахисники Веллінгтон Нем і Андрій Тотовицький, нападник Андрій Борячук. Натомість з’явилися захисник Назарій Муравський, півзахисники Олександр Піхальонок, Майкон і Артем Бондаренко, а також Вінгер Фернандо, який повернувся з оренди в «Спортінгу».

Воротарі: Олексій Шевченко, Андрій П’ятов, Микита Турбаєвський, Анатолій Трубін; захисники: Сергій Кривцов, Давид Хочолава, Микола Матвієнко, Ісмаїлі, Додо, Валерій Бондар, Назарій Муравський; півзахисники: Тарас Степаненко, Тайсон, Маркос Антоніо, Дентіньйо, Марлос, Тете, Євген Коноплянка, Манор Соломон, Віктор Коваленко, Алан Патрік, Майкон, Маркіньос Сіпріано, Сергій Болбат, Олександр Піхальонок, Фернандо, Артем Бондаренко, Михайло Мудрик; нападники: Жуніор Мораес, Данило Сікан. Перший матч 1/16 фіналу із «Бенфікою» відбудеться 20 лютого в Харкові, матч-відповідь — 27 лютого в Лісабоні.

Волейбол. У Кропивницькому фінішували обласні змагання з волейболу серед спортсменів 2003 р. н. і молодші. Ігри зібрали вісім команд юнаків і 14 дівочих колективів, які представляли міста, райони та об’єднані територіальні громади Кіровоградщини. Змагання організували управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА та обласна федерація волейболу за сприяння відділення НОК України в області.

Серед юнаків звання чемпіонів області завоювала команда Кіровоградської міської КДЮСШ №3. Срібні медалі вибороли волейболісти міста Олександрія. Третє місце посіли представники Новоукраїнського району.

У змаганнях дівчат золоті нагороди отримали юні волейболістки з м. Долинської. Срібну сходинку п’єдесталу посіли спортсменки Олександрії. Бронзовими призерками стали представниці Онуфріївки.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Не впоралися з субсидіями
Читати
Здорожчає холодна вода
Читати
Коронавірусу поки немає
Читати
Пріоритет — Європа
Читати
Ласкаво просять у Монголію...
Читати
Нагороди міністра
Читати
Новий шлях «Укрзалізниці»
Читати
Сальдо — позитивне
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове