Архів
П’ятниця,
7 лютого 2020 року

№ 9 (19757)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Прийміть найщиріші вітання

СЬОМОГО лютого святкує 80-річчя працьовита, шанована в селі Боровиця Чигиринського району людина, багаторічна передплатниця газети «Сільські вісті» Ніна Андріївна Осіпенко. Від щирого серця дорогу бабусю, прабабусю, свекруху вітають рідні й близькі. Зичать здоров’я і благополуччя: «Хай добром обдаровує доля, хай Господь береже вас щодня, а печаль не турбує ніколи, щоби серце не боліло і за нас завжди раділо».

З повагою і любов’ю онуки Олег із дружиною Інною, Вадим із Альоною, правнуки Владислав, Вікторія, невістка Марія.

Черкаська область.

 

Днями наша мама і бабуся Ганна Іванівна Павленко відсвяткувала 70-річчя. Матуся — велика трудівниця. Пропрацювавши до самісінької пенсії, і нині знаходить собі роботу: наводить лад у хаті, вишукує рецепти смаколиків, щоб порадувати домочадців, шиє одяг. Та найбільше мамине захоплення — вишивка. Ось навіть тепер, коли пишу ці рядки, вона вправно водить голкою з червоною ниткою. Вишиває сорочку. В мене вже є дві, одна краща за другу, які теж вишила вона — моя найгарніша і найрідніша майстриня. Її рушники, ікони, скатертини, подушки, серветки, вишиванки і величезний килим дивовижні. Неодноразово мамині вироби брали участь у районних і обласних конкурсах.

Про найдорожчу в світі людину могла б розповідати вічність, але, вітаючи її з днем народження, хочу сказати просто: «Мамо, я дуже тебе люблю, ти найкраща! І нехай твої скроні вже давно посріблила сивина, для нас, твоїх дітей і внуків, ти найгарніша у світі. Нехай воздасться тобі стократ все те добро, що ти посіяла у наших душах. Нехай Матір Божа і ангел-охоронець бережуть тебе ще довгі-довгі роки, бо ти нам дуже потрібна».

Хвилюючись за своїх люблячих онуків, бо ж треба всіх зігріти, допомогти знайти дорогу в житті, мама якось сказала: «За онуками ніколи й померти». Тож, люба матусю, хай твої слова будуть пророчі: живи ще довго-довго для своїх нащадків. Рідненька, дякую тобі за всіх нас і схиляю голову перед твоєю величчю і добрим серцем.

 Від імені всієї родини: чоловіка, доньки із зятем, сина з невісткою і люблячих онуків Світлана БОНДАРЕНКО.

с. Чистоводівка Ізюмського району

Харківської області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове