Архів
Вівторок,
28 січня 2020 року

№ 6 (19754)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Ні честі, ні гідності

Михайло ВЕДМІДЬ.

У НЕДІЛЮ, 26 січня, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, іще один дістав бойову травму. Крім того, один український захисник загинув і ще один був травмований від підриву на невстановленому вибуховому пристрої. Загалом минулого тижня загинуло четверо наших бійців, а від початку цього року — 11.

У пресцентрі штабу ООС повідомили, що останнім часом бойовики все частіше ведуть вогонь по позиціях українських військ із житлового сектору утримуваних ними населених пунктів. Відстань до будинків мирних мешканців становить 250, а в окремих випадках — 50-100 метрів. Таким чином ворог здійснює злочинні обстріли, ховаючись за спинами цивільного населення.

Також у штабі розповіли, що незаконні збройні формування ведуть повітряну розвідку, використовуючи як прикриття БПЛА спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Там нагадали, що «честь і гідність військового вимагає дотримуватися взятих на себе зобов’язань і домовленостей, утім, такі чесноти давно не притаманні російським окупантам».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Порахували...
Читати
Заражень немає
Читати
Аерорух відроджується
Читати
Загрожує холод
Читати
Борють-борють, та ніяк не поборють
Читати
Забезпечена старість не «світить»
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове