Архів
Вівторок,
21 січня 2020 року

№ 4 (19752)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  Версія для друку          На головну
  • Небайдужі

Диво для Андрія

Олександр

ВИНОГРАДІВСЬКИЙ.

м. Одеса.

В Одесі двічі провели парад нових трамваїв. Першого разу приводом було просте бажання похизуватися сучасними вагонами власного виробництва. А ось вдруге такий парад відбувся вже заради маленького хлопчика Андрія.

ЯК РОЗПОВІЛИ у департаменті міського господарства, «планове» різдвяне дійство відбулось, і повторювати його не збирались. Але сталося непередбачуване…

Місцеві ЗМІ передали, що не всі діти змогли покататись у новеньких вагонах. А один хлопчик спеціально втік з дитбудинку, аби побачити таке диво та, на жаль, не зміг — його повернули назад. Це й стало причиною повторити акцію і запросити на неї Андрійка, а також інших дітей з одеських дитбудинків, аби змогли покататися на різдвяних трамваях.

У параді взяли участь три вагони з низькою платформою та сучасними салонами одеської марки Odissey. Був серед них і трисекційний потяг, що й для дорослих може дивом здатися! Під час майже двогодинної подорожі в трамваях виступали аніматори, музиканти і співаки. Маленьким пасажирам у вагонах роздали солодкі подарунки.

Всього у параді взяли участь понад 100 дітей різного віку з дитячих будинків міста і області з «винуватцем торжества» включно. Андрійко розповів, що йому дуже подобається кататися на трамваях, тож коли виросте, він стане водієм такого транспортного засобу.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Багатіє думкою?..
Читати
«Прогрес» — навіч
Читати
Їдуть у Страсбург
Читати
Щоб не крали, мовляв
Читати
Стала тенденція
Читати
Готуються до оновлення
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове