Архів
Вівторок,
21 січня 2020 року

№ 4 (19752)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Легкоатлети наближають весну

Микола МОТОРНИЙ.

Легка атлетика. У Києві відбулися традиційні легкоатлетичні змагання, присвячені пам’яті заслужених тренерів України Миколи Батруха та Бориса Юшка. У жінок на дистанції 60 м із бар’єрами перемогла провідна Анна Плотіцина з Київщини, у чоловіків — киянин Артем Шаматрін. На «гладкій» 60-метрівці найкращим був киянин Владислав Чепурний, у жінок перемогу здобула Вікторія Ратникова із Запорізької області.

Тетяна Мельник — переможниця на дистанції 200 м. На жіночій 400-метрівці проводилося два фінальні забіги. У першому з них перемогу святкувала Анастасія Бризгіна із Запорізької області, у другому — киянка Яна Качур. До програми змагань була внесена не властива для приміщень дистанція 400 метрів із бар’єрами. Її виграли киянка Наталя Пироженко-Чорномаз і Денис Нечипоренко з Черкаської області.

Веслування. У Празі (Чехія) тривав чемпіонат Європи з веслування на ергометрах серед молоді та юніорів. Загалом у змаганнях взяли участь понад 900 спортсменів із 31 країни континенту. Українська збірна здобула п’ять нагород, три з яких — золоті.

Двічі на найвищу сходинку п’єдесталу піднявся українець Артем Захаров (категорія до19 років). Він переміг на дистанціях 500 та 2000 метрів. На цих же дистанціях «золото» і «срібло» континентальної першості також здобула українка Адріана Варварин (до 17 років). Ще один наш співвітчизник Ілля Карпов (до 23 років) став срібним призером першості на дистанції 2000 м.

Футбол. Київське «Динамо» провело перший контрольний матч на навчально-тренувальному зборі 2020 року в Белеку (Туреччина). Поєдинок киян із польським клубом «Легія» завершився внічию — 1:1. Хорватський форвард «Легії» Домагой Антолич відкрив рахунок на 13-й хвилині. Паритет у зустрічі відновив 19-річний хавбек киян Георгій Цитаїшвілі (45).

Шахи. У Севільї (Іспанія) завершився 45-й міжнародний шаховий турнір Sevilla Open-2020, в якому взяли участь понад 300 спортсменів. Переможцем змагань став 18-річний український гросмейстер Кирило Шевченко.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Багатіє думкою?..
Читати
«Прогрес» — навіч
Читати
Їдуть у Страсбург
Читати
Щоб не крали, мовляв
Читати
Стала тенденція
Читати
Готуються до оновлення
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове