Архів
Середа,
10 січня 2020 року

№ 1 (19749)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Січень Наша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Новорічний калейдоскоп

Микола Моторний.

Юнацька зимова Олімпіада-2020. У Лозанні (Швейцарія) зібралися найсильніші юні представники зимових видів спорту зі всієї планети. Вони змагаються на ІІІ зимових юнацьких Олімпійських іграх. На найпрестижнішому молодіжному форумі Україну представлятимуть 39 спортсменів, які виступають у 12 з 16 можливих дисциплін.

Наші спортсмени представлені у біатлоні, лижному двоборстві, хокеї 3х3, санному спорті, фігурному катанні, шорт-треці, стрибках на лижах, скелетоні, фристайлі, гірськолижному спорті, лижних гонках і сноубордингу.

Усього за медалі змагаються 1880 спортсменів з яких — 940 юнаків та 940 дівчат.

Футбол. ФК «Динамо» (Київ) опублікував повні плани роботи на січень.10 січня команда вийшла з відпустки. Упродовж двох днів динамівці пройдуть медобстеження і до 14 січня тренуватимуться на своїй базі біля Києва. Наступного дня підопічні Олексія Михайличенка вирушать на збір до Туреччини.

Під час збору команда проведе контрольні матчі проти польської «Легії» (19 січня), азербайджанського «Нефтчі» (20 січня), білоруського клубу «Динамо» з Бреста (27 січня) та «Кайрата» з Казахстану (28 січня). Крім того, «Динамо» візьме участь у товариському турнірі «Gloria Cup» (23-24 січня), де також виступлять «Вардар» (Північна Македонія) і «Хайдук» (Хорватія).

* * *

Уболівальники угорського ФК «Ференцварош» назвали українського наставника Сергія Реброва найкращим тренером їхнього клубу за останнє 10-ліття. У голосуванні взяли участь 2254 симпатики футболу. За Реброва голоси віддали понад 72,2 відсотка респондентів.

Ребров очолив «Ференцварош» 2018 року. За цей час він встиг здобути «золото» чемпіонату Угорщини, а також зіграти з командою у груповому раунді Ліги Європи.

Легка атлетика. В одеському СК «Олімпієць» відбулися всеукраїнські змагання з легкоатлетичного п’ятиборства серед юнаків і юніорів на призи олімпійського чемпіона Микола Авілова. Турнір тривав за підтримки відділення НОК України в Одеській області.

Серед дівчат у віковій категорії «2004 р.н. та молодші» перемогу здобула представниця подільської КДЮСШ «Локомотив», яка набрала 2618 очок.

Із-поміж старших дівчат найкращою стала полтавчанка Ярослава Єлисаветська (3170 очок).

У змаганнях серед юнаків на першу сходинку піднявся Артем Карпенко із Дніпра (2957), серед юніорів — Андрій Світличний із Харкова (3013).

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Бандера не дає спокою...
Читати
Грип завдав смертельного удару
Читати
«Нові обличчя» зі старими звичками
Читати
Не заважають — але й не сприяють
Читати
Телебачення: нові правила
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове