Архів
Середа,
10 січня 2020 року

№ 1 (19749)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Січень Наша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Слово до читачів

Сіятимемо разом!

Сільськовістяни.

ІЗ НОВИМ РОКОМ та Різдвом Христовим, шановні читачі!

Ми надзвичайно раді нашій першій зустрічі у 2020 році. Насамперед хочемо від усього серця подякувати всім, хто передплатив «Сільські вісті» на чергове півріччя. Знаємо, що багатьом із вас нелегко було виділити на це гроші з сімейного бюджету. Можливо, навіть довелося від чогось відмовитись. Але саме завдяки вашій підтримці ми маємо можливість не лише випускати газету, а й, як це й не важко за нинішніх умов, залишатися незалежним виданням — нести й надалі слово правди і справедливості. Передплачуючи «Сільські вісті», ви, дорогі друзі, допомагаєте нам захищати інтереси усіх селян та інших простих чесних людей України, доносити їхні болі, тривоги й надії до всенародного загалу, до депутатів Верховної Ради, Президента й уряду. Можновладці завжди на гострому вістрі пера народного контролю журналістів «Сільських вістей». Вони мають знати, чого хоче народ, що йому болить, що чекає від влади, проти чого виступає.

Обіцяємо, дорогі наші читачі, що й надалі залишатимемося трибуною і рупором громадської думки, виступатимемо проти порушень законних прав селянства, нехтування його потребами. Ми незрушно стояли і стоїмо на проукраїнській державницькій позиції. Принципово відстоюватимемо право титульної нації бути головним і повноправним господарем своєї землі. А ще називатимемо імена тих, хто прагне зробити із селянського люду рабів, які мають безмовно гнути спини на купку нуворишів — не лише великих корпорацій, ласих до загарбання землі, а й місцевих «князьків» — продажних і жадібних.

Ми не ганятимемося за сенсаціями. Для нас головне — це правдива картина і аналіз того, що відбувається у суспільно-політичному й економічному житті.

Також ми будемо продовжувати друкувати листи наших читачів, чого не робить жодне інше видання. Бо саме так можна довідатися, чим живе село, що підтримує, чим обурюється.

Разом із тим у «Сільських вістях» буде, як завжди, багато інформативно-пізнавальних, історичних, культурологічних публікацій, чимало порад, які стануть у пригоді всім, хто трудиться біля землі. Не розчаруємо і поціновувачів добірного народного гумору і любителів інтелектуального дозвілля: кросвордів та завдань у редакційній теці завжди чимало…

Отож уперед! Ми засіватимемо інформаційну ниву, а ви, дорогі друзі, радьте нам, як робити це найкраще. Ваша думка для нас цінна і важлива, ми завжди прислухаємось до неї, враховуємо всі поради та побажання. Бо працюємо для вас.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Бандера не дає спокою...
Читати
Грип завдав смертельного удару
Читати
«Нові обличчя» зі старими звичками
Читати
Не заважають — але й не сприяють
Читати
Телебачення: нові правила
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове