Архів
Середа,
10 січня 2020 року

№ 1 (19749)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Січень Наша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Хай буде щастя завжди з вами

ЦИМИ січневими днями нового 2020-го зустрів 95-й день народження шанований нами всіма ветеран Другої світової війни, колишній голова Ради ветеранів 13-ї Червонопрапорної армії Федір Прокопович Лещенко. Автор книги «Окопна правда», який до 75 років працював на господарчій роботі в Києві. Приєднуємось до численних побажань міцного здоров’я й усіляких гараздів ветеранові!

Нині на пальцях обох рук можна порахувати таких людей. На жаль, ідуть у засвіти однополчани, друзі, рідні. Буває, ні з ким відзначити таку поважну дату. Хочемо морально підтримати Федора Прокоповича. Дорогий наш ветеране, ми з вами!

Віталій БУЛАВКО.

м. Київ.

 

ВІДСВЯТКУВАВ 70-річчя Анатолій Олександрович Мороз. На життєвому шляху ювіляра вистачало різноманітних труднощів, але на долю не нарікає. Вважає її загалом щасливою, чистою, осяйною, наче мамині очі. Гарне порівняння. Як на мене, то таку оцінку можна дати лише життєвій дорозі людини, яка вщерть наповнювала і наповнює свої будні добрими справами. Зізнаюсь, я особисто багато чому навчивсь у Анатолія Олександровича, мав його за взірець.

Понад два десятки років Анатолій Мороз очолював правління Хмельницької райспоживспілки — то зоряний час у біографії кооператора. Я є свідком того, як у прибузьких селах було збудовано майже півсотні підприємств роздрібної торгівлі і ресторанного господарства. За керівництва Мороза кооператори краю забирали обласні, районні перехідні прапори, а портрет Анатолія Олександровича прикрашав галерею найкращих людей Хмельниччини.

Надалі Анатолій Мороз працював заступником голови облспоживспілки, очолював підприємство «УКООП Ювелірторг». Його невтомна праця оцінена державою і людьми. Удостоєний медалей, відзнак, грамот і подяк, а прибузькі трудовики неодноразово довіряли представляти їхні інтереси у райраді.

Кооперативна доля вивела Анатолія Мороза до вершин людського визнання і шани. Щаслива доля. З ювілеєм вас, Анатоліє Олександровичу. З роси й води!

Валерій МАРЦЕНЮК.

Хмельницька область.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове