Архів
Вівторок,
17 грудня 2019 року

№ 98 (19745)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну

Сумніви та питання

Леонід ЛОГВИНЕНКО.

У неділю в Харкові на майдані Свободи зібралися люди, схвильовані арештами учасників АТО та волонтерів, яких звинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

— Я ПОЧУВАЮСЯ в небезпеці, боюся за себе і своїх дітей, — пояснює свій прихід на майдан Свободи мати чотирьох захисників України, двох доньок і зятів, які в 2014 році вступили до батальйону «Айдар», Аліна Котлярова.

Те, що нині коїться в Україні, нагадує іншому учасникові акції, Борису Редіну, події столітньої давнини, коли українську армію було деморалізовано, знівельовано всяку мотивацію захищати рідну землю. Відтак полчища більшовиків дійшли аж до Вісли.

Волонтер Тетяна Іванченко особисто знає дитячого хірурга Юлю Кузьменко і не вірить у те, що ця жінка здатна когось убити. Крім того, кардіохірурги понад усе бережуть свої руки, бо мають справу з крихітними дитячими серцями. Не вірить вона і в те, що медсестра госпіталю Яна Дугарь брала участь в організації злочину. Тоді, каже Тетяна, саме йшли бої на Світлодарській дузі, в Авдіївській промці, за Мар’їнку. Медиків взагалі не відпускали у відпустки…

На думку активістки Юлії Смагіної, привертає увагу те, що наші чільники почали дуже прислухатися до настанов російського керівництва. На її думку, все, що робиться останнім часом, спрямовано на те, аби дискредитувати активну частину суспільства.

Настоятель храму Івана Богослова ПЦУ о. Віктор Маринчак каже, що все в житті може бути. Отож нам потрібен висококваліфікований апарат прокуратури і слідства, аби розкрити цей злочин. А ще більше — чесний, неупереджений, незаполітизований суд. Відомо, що хтось із фігурантів справи під час вчинення злочину був відсутній у Києві, хтось перебував в АТО, хтось має те чи інше алібі.

— Не полишає відчуття, що відпрацьовується чиєсь замовлення, — підсумовує Віктор Маринчак. — Воно може бути пов’язане з потребою певних сил підірвати авторитет воїнів АТО, волонтерів, тих людей, що були на Майдані. Тому в людей дуже багато сумнівів та питань до правоохоронних органів стосовно начебто розкриття вбивства журналіста.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Кому суп рідкий, а кому діамант дрібний
Читати
Два паспорти — незабаром уже легально?
Читати
«Вікно» у Фінляндію
Читати
Спеціальності, що годують
Читати
Боятися не треба
Читати
Хотілося б правди...
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове