Архів
Вівторок,
10 грудня 2019 року

№ 96 (19743)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  Версія для друку          На головну
  • Кримінал

Замовила суперницю

Галина ВЕРНИГОРА.

Службі безпеки України вдалося попередити чергове замовне вбивство. Цього разу молода киянка, дізнавшись про зраду чоловіка, зважилася на радикальний крок: щоби позбутися суперниці, надумала найняти кілера.

ВТІМ, за даними оперативників, насправді в основі конфлікту лежить не пристрасть, а майнова суперечка навколо нерухомості, якою володіє подружжя. Місцева підприємниця, яка займається валютно-обмінними операціями та орендою нерухомості, стала напитувати серед представників кримінальних кіл виконавця для здійснення вбивства. Обіцяла 10 тисяч доларів гонорару…

Про злочинні наміри жінки стало відомо правоохоронцям, які для попередження злочину вдалися до спецоперації. Для початку вивели організаторку на умовного «кілера». Під час зустрічі та діловито повідомила, чого хоче. Не забула висловити побажання й про деталі злочину — в який спосіб належало позбавити життя суперницю. Тоді ж замовниця передала «виконавцю» аванс у розмірі чотирьох тисяч доларів.

А далі оперативники вже спрацювали чітко. Згодом для надання «доказів ліквідації жертви» співробітники СБУ інсценували вбивство жінки у покинутій будівлі в лісі. Для підтвердження виконаного завдання було зроблено постановочні фото.

Замовниця була затримана на одній із вулиць Києва після отримання «звіту». Як тільки вона розплатилась і навіть подякувала, її взяли під варту. Тепер у рамках відкритого кримінального провадження за організацію замовного вбивства підозрюваній може загрожувати довічне ув’язнення або ж 15 років позбавлення волі.

Звичайно, ревнива жінка, яка не захотіла ділитись майном зі зрадливим чоловіком, уже кається. Втім, каяття злочинця не може бути переконливим аргументом для суддів при виголошенні вироку у справі замовного вбивства. Адже, не дізнайся про наміри правоохоронці, все могло статись по-іншому…

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Таки домовилися
Читати
Вибори як нав’язлива ідея
Читати
Готові відмовитися
Читати
Матеріальні втрати
Читати
Запрацювала нова митниця
Читати
Хто найбільший забруднювач
Читати
Все в сім’ю
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове