Архів
Вівторок,
10 грудня 2019 року

№ 96 (19743)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Ігор Лосєв, філософ.

Умови та ультиматуми Москви ставатимуть дедалі жорстокішими й нахабнішими. І хоч би скільки «слуги народу» на чолі з головним «слугою» плакали та випрошували в московського диктатора «мир» і пощаду, це не допоможе. Допоможе тільки ефективний збройний опір Української армії і цілої української нації. Капітуляція не врятує українських життів, навпаки. У національно-визвольну війну 1918-1921 років жертви українського народу були в сотні разів меншими, ніж під час більшовицького «миру» з його червоним терором і Голодомором.

Українців через подачки влади (нібито дешевий газ) намагаються зробити співучасниками великої національної зради. Деякі люди думають, що можна стати перед Росією в позу покірності й надалі спокійно жити. Ні, РФ прагне «остаточно вирішити українське питання», тотально зачистити Україну від усіх, кому не начхати на долю країни.

Є небезпідставне побоювання, що через волевиявлення українського народу в 2019 році цьому ж самому народу доведеться тяжко і довго розплачуватися… Не виключено, що й великими жертвами.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Таки домовилися
Читати
Вибори як нав’язлива ідея
Читати
Готові відмовитися
Читати
Матеріальні втрати
Читати
Запрацювала нова митниця
Читати
Хто найбільший забруднювач
Читати
Все в сім’ю
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове