Архів
П’ятниця,
29 листопада 2019 року

№ 93 (19740)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Влаштували полігон

Михайло ВЕДМІДЬ.

КІНЕЦЬ минулого і початок поточного тижня обійшлися для Об’єднаних сил без утрат. Проте вже у середу, 27 листопада, внаслідок обстрілів із боку противника двоє українських військовослужбовців були поранені, ще один отримав бойову травму.

У Міноборони України з посиланням на Головне управління розвідки (ГУР) повідомили: «Командування російських окупаційних військ продовжує заходи з облаштування додаткових вогневих позицій для мінометів та артилерії, у тому числі неподалік районів відведення сил і засобів. Крім того, на передову противником завозяться нові партії боєприпасів».

Російські «куратори» не припиняють використовувати тимчасово окуповану територію як полігон для підготовки в бойових умовах особового складу підрозділів спецпризначення і випробування нових зразків озброєння. Зокрема, минулого тижня на Донбас прибули російські спецназівці із засобами технічної розвідки та снайперськими гвинтівками, у тому числі невстановленого зразка. За інформацією ГУР, ці кадрові військовослужбовці ЗС РФ вивчали обстановку у районах передових позицій із використанням завезеного ними обладнання і виконували завдання у складі снайперських пар і розвідувальних груп.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Знову на газову «голку»?
Читати
Запевняють: тарифи не зростуть
Читати
Почалася «зачистка» невгодних
Читати
Готуйтесь до нових грошей
Читати
З лікарняними проблема
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове