Архів
Вівторок,
26 листопада 2019 року

№ 92 (19739)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Криниця
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Вогонь у відповідь

Михайло ВЕДМІДЬ.

ПОПРИ всі домовленості щодо припинення вогню і встановлення режиму тиші бойовики не припиняють обстрілювати позиції українських військ на окремих ділянках. Як повідомили у прес-центрі штабу ООС, минулого четверга з протитанкового керованого ракетного комплексу «Фагот» був підбитий вантажний автомобіль ЗСУ. Пуск ракети здійснювався з відстані близько 2,5 км.

У пресцентрі наголосили, що машина забезпечення розвозила харчі і воду військовослужбовцям на дальні позиції. Внаслідок попадання у вантажівку троє військовослужбовців зазнали контузії, серед них одна жінка.

Загалом утрати Об’єднаних сил минулого тижня — один загиблий і 12 поранених. Втрати збройних формувань Російської Федерації — 19 осіб. «Дев’ять окупантів було ліквідовано, а ще 10 — це санітарні втрати», — повідомили у штабі і нагадали, що військові Об’єднаних сил дають адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику в разі загрози життю та здоров’ю і спробах захоплення територій або проникнення ворожих розвідувально-диверсійних груп.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Побули, та й поїхали
Читати
Кому ж дістанеться «десерт»?
Читати
Хоч тут грошей дали
Читати
Обіцяють більше ліків
Читати
Відчайдушний крок
Читати
Ви — нам, ми — вам
Читати
Парадокси народних уподобань
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове