Архів
П’ятниця,
8 листопада 2019 року

№ 87 (19734)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Олег Жданов, військовий експерт.

Останнім сепаратистом на Донбасі був Захарченко, якого відправили на небеса в кафе «Сепар». Усі інші — це регулярні частини збройних сил Російської Федерації. Сьогодні вони стоять у 10-хвилинній готовності від нас, на окупованій території України. Російська техніка перебуває на своїх позиціях — як уздовж всієї лінії розмежування, так і в трьох точках розведення сил. А також артилерія, яка виїжджає і стріляє по нас. Вона нікуди не поділася.

ОБСЄ почало прозрівати. «Ой, ми виявили майданчик із «Градами», «Ой, ми виявили майданчик із танками!» Хлопці, вони там все життя були. Чи могла Росія відвести техніку в трьох точках — Золотому, Петрівському та Станиці Луганській? Це просто смішно. Путін заходив не для того, щоб виходити.

До речі, візит депутата держдуми РФ Журавльова в Золоте-5 — ще одне свідчення того, що ми воюємо з Російською Федерацією. Туди поїхали не хтось із самопроголошених індіанців, а чоловік, якого послала сторона, що воює. Він приїхав проінспектувати, наскільки Україна виконує угоди. Він повернеться і доповість у Кремлі обстановку. А влада наполегливо продовжує вірити в «бойовиків».

Головна проблема в тому, що у нас не вистачає сили волі або духу, щоб зробити офіційну заяву через Комісію з прав людини ООН, що Російська Федерація зробила акт збройної агресії із введенням на нашу територію окупаційних військ.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Знову рекорд
Читати
Вимагають публічно «покаятися»
Читати
Починають викручувати руки
Читати
Стимулювати по-«зеленому»
Читати
Громадянство — зі знанням державної мови
Читати
Пообіцяли доплачувати
Читати
Убивцям оголошено підозри
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове