Архів
Вівторок,
3 вересня 2019 року

№ 69 (19716)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вересень
  • За рубежем
Спірне питання про кордон

ЄВРОСОЮЗ відмовився робити Лондону ще більші поступки щодо Brexit.

Докладніше...
Відлуння Другої світової

ПОЛЬЩА відзначила річницю початку Другої світової війни масштабними пам’ятними заходами.

Докладніше...
Напруга наростає

ІЗРАЇЛЬ випустив сотню мінометних снарядів по півдню Лівану.

Докладніше...
Фінансова криза загострюється

АРГЕНТИНА запровадила контроль за купівлею доларів.

Докладніше...
Знаменна реформа

САУДІВСЬКА АРАВІЯ. Знято обмеження на поїздки для жінок, старше 21 року, за кордон без супроводу чоловіків.

Докладніше...
Приголомшливий «Доріан»

США. Тропічний атлантичний шторм «Доріан» дістався Багамських островів.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Найтитулованіший боксер незалежної України

Микола МОТОРНИЙ.

Бокс. Вихованець Одеського обласного ФСТ «Колос» Василь Ломаченко (на фото) через сім років після тріумфу на Олімпійських іграх у Лондоні знову здобув історичну перемогу в столиці Великої Британії. Перемігши у видовищному бою місцевого боксера Люка Кемпбелла, він став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі. Тепер наш співвітчизник — володар чемпіонських поясів за версією трьох федерацій.

У першому раунді Ломаченко зайняв центр рингу і вдало корегував ритм поєдинку. У третьому раунді запам’ятався удар Василя з лівої — українець влучив просто в голову супернику. У п’ятому — затяжну атаку Ломаченка наприкінці раунду зупинив тільки гонг.

У передостанньому раунді Василь відправив у нокдаун британця, але завершити поєдинок нокаутом не вдалося. У 12-му раунді британець не знав, куди втікати від нього, але поєдинок завершив фінальний гонг. Рішення суддів було одностайне: 119-108, 119-108, 118-109 на користь українця. Боксери отримають рекордні гонорари у своїй кар’єрі: Ломаченко — чотири мільйони доларів, Кемпбелл — 1,1 мільйона.

До цього Василь володів двома титулами в легкій вазі — за версіями WBA і WBO. Метою українця було об’єднання всіх поясів у цій вазі і звання абсолютного чемпіона. Кемпбелл мав титул за версією WBC.

Василь Ломаченко — найтитулованіший боксер незалежної України. Він дворазовий олімпійський чемпіон 2008 і 2012 років, дворазовий чемпіон світу 2009 і 2011 років. У поєдинку, який відбувся 12 квітня в Лос-Анджелесі, представник Одещини нокаутував у четвертому раунді іншого британця — Ентоні Кроллу і захистив чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO.

Футбол. Відбулися матчі шостого туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги. «Олімпік» — «Шахтар» — 0:4, «Зоря» — «Динамо» — 2:2, «Десна» — «Карпати» — 0:0, «Ворскла» — ПФК «Олександрія» — 0:1, «Дніпро-1» — «Колос» — 2:1, ФК «Львів» — ФК «Маріуполь» — 0:1.

Турнірне становище: «Шахтар» — 18 очок, «Десна», «Зоря» — по 11, ПФК «Олександрія» — 9, «Дніпро-1», «Динамо» — по 8, «Ворскла», «Колос», ФК «Маріуполь» — по 7, ФК «Львів» — 6, «Карпати» — 5, «Олімпік» — 1.

Ліга Європи. Визначилися суперники київського «Динамо» та ПФК «Олександрія» в груповому турнірі Ліги Європи. Кияни перший поєдинок проведуть на НСК «Олімпійський» проти шведського «Мальме» 19 вересня. Увесь розклад матчів «Динамо»: 19 вересня, «Динамо» — «Мальме»; 3 жовтня, «Лугано» — «Динамо»; 24 жовтня, «Динамо» — «Копенгаген»; 7 листопада, «Копенгаген» — «Динамо»; 28 листопада, «Мальме» — «Динамо»; 12 грудня, «Динамо» — «Лугано».

Команда Володимира Шарана на старті групового турніру зіграє в Німеччині проти «Вольфсбурга». Увесь розклад матчів «Олександрії»: 19 вересня, «Вольфсбург» — «Олександрія»; 3 жовтня, «Олександрія» — «Гент»; 24 жовтня, «Сент-Етьєн» — «Олександрія»; 7 листопада, «Олександрія» — «Сент-Етьєн»; 28 листопада, «Олександрія» — «Вольф-сбург»; 12 грудня, «Гент» — «Олександрія». Домашні матчі в Лізі Європи «Олександрія» гратиме у Львові на стадіоні «Арена-Львів».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Школярики «здорожчали»
Читати
Така різна плата за земельну оренду
Читати
Справа Майдану
Читати
Про зарплати і вакансії
Читати
Вже запаслися
Читати
Готують перепис
Читати
Набіл підвищиться в ціні
Читати
Старі «колеса» доступніші
Читати
Захисниці — в строю
Читати





— Головне, аби пам’ятав, що це ми його обрали.

Мал. А. Василенка.

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове