Архів
Вівторок,
20 серпня 2019 року

№ 66 (19713)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Соняшник
  • За рубежем
Попросять із речами на вихід

НІМЕЧЧИНА активізувала депортацію біженців через часті поїздки останніх на батьківщину.

Докладніше...
«Острів не продається!»

ДАНІЯ. Президент США Дональд Трамп підтвердив зацікавленість у купівлі у країни острова Гренландія.

Докладніше...
Сутички на релігійному ґрунті

ІЗРАЇЛЬ. В Єрусалимі відбулися нові сутички між ізраїльською поліцією та мусульманами.

Докладніше...
Ультимативна вимога

ПІВНІЧНА КОРЕЯ заявила про неможливість поновлення переговорів із Південною Кореєю.

Докладніше...
Борговий політичний зашморг

БІЛОРУСЬ і ВЕНЕСУЕЛА — найбільші боржники РФ.

Докладніше...
Заворушення

ІНДІЯ. Влада позбавила автономії штат Джамму і Кашмір.

Докладніше...
Теракт на весіллі

АФГАНІСТАН. У Кабулі на весіллі стався теракт.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Старий новий тренер

Микола МОТОРНИЙ.

Як відомо, після провального виступу «Динамо» у Лізі чемпіонів, де кияни не змогли пройти третій кваліфікаційний раунд, було оголошено про відставку наставника команди Олександра Хацкевича.

НАПЕРЕДОДНІ вихідних стало відомо, що новим тренером команди призначено нинішнього спортивного директора клубу, колишнього гравця «Динамо» Олексія Михайличенка. Із ним підписана угода на два роки із можливістю автоматичного її продовження ще на один сезон. Головний помічник Михайличенка в тренерському штабі — також колишній динамівець Вадим Євтушенко. Про решту помічників буде повідомлено додатково.

Офіційно оголошуючи про призначення нового тренера, президент ФК «Динамо» Ігор Суркіс пояснив, чим мотивувався, ухвалюючи таке рішення. За його словами, Михайличенко комплектував нинішній склад команди, багато років працює в структурі клубу і є професійним тренером.

«Мене можуть критикувати, говорити все, що завгодно, але на сьогодні краще, ніж Олексій Олександрович, команду не знає ніхто», — наголосив спортивний функціонер.

Новоспечений тренер уже встиг провести перші тренування і прокоментувати своє призначення: «Я постійно перебував у клубі. Але повернутися на посаду головного тренера команди для мене дуже важливо. Намагатимуся налагодити контакт із футболістами і зробити так, щоб команда давала той результат, якого від неї очікують. Це дуже важливо».

Олексій Михайличенко народився 30 березня 1963 року. Як гравець виступав за «Динамо» Київ (Україна), «Сампдорію» (Італія) і «Рейнджерс» (Шотландія).

Граючи півзахисником «Динамо», тричі вигравав чемпіонат СРСР і чотири рази — Кубок СРСР, а також європейський Кубок володарів кубків 1986 року. У складі «Сампдорії» виборював першість Італії, гравцем «Рейнджерса» п’ять разів ставав чемпіоном Шотландії.

Михайличенко вже очолював «Динамо» у 2002-2004 роках. Під його керівництвом кияни двічі стали чемпіонами України, а також по одному разу виграли Кубок і Суперкубок країни. Крім того, працював із національною і молодіжними збірними України. Остання за його тренерської каденції стала віце-чемпіоном Європи 2006 року. Олексій Михайличенко одружений, має двох дітей.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Почався з інциденту
Читати
Українська передвиборна карта
Читати
Умили руки
Читати
Навчатимуться державною
Читати
Розмитнення «євроблях» і нові штрафи
Читати
Стрілянина на кордоні
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове