Архів
П’ятниця,
16 серпня 2019 року

№ 65 (19712)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Наболіле

Хочемо бути почутими

НА підставі Протоколу опитування зборів співвласників майна колишнього КСП «Україна» с.Сенькового Куп’янського району Харківської області від 25.02.2006-го групі співвласників М. І. Гордієнку, С. В. Єремі, В. В. Кислицину, П. Г. Михайліченку, В. М. Теряник надано дозвіл на купівлю майна. Але зареєструвати в державному реєстрі виділене їм зерносховище досі не вдалося, оскільки склад нібито перебуває у власності інших осіб. Проте за наданою КП «Куп’янське БТІ» інформацією, право власності на вищезазначений об’єкт нерухомого майна не зареєстровано, що підтверджується технічним паспортом.

За заявою потерпілої сторони було відкрито кримінальне провадження. Слідство наче й провадилося, а насправді робилось усе можливе, щоб закрити справу. Цієї весни група потерпілих домоглася повторного кримінального провадження. Факти свідчать, що переоформлення спірної будівлі відбулося на підставі протиправних дій. Та, на жаль, докази слідчим ігноруються й знову справу спускають на гальмах.

Наше звернення в маштабах проблем усієї держави наче нічого й не варте. Але не треба пояснювати, що значить ця ситуація для села. Звертаємось, волаючи про справедливість. Людей обмовляють, гноблять, погрожують фізичною розправою. Ситуація надзвичайно напружена і перебуває на межі. Лобіювання інтересів зацікавлених осіб може призвести до непоправних наслідків.

В. С. ЄРЕМА, В. М. ТЕРЯНИК, В. В. КИСЛИЦИН, Л. Й. МОРОЗ.

Харківська область.

 

На 12 сіл (Матвіївка — Семенівка) раз на тиждень курсувала маршрутка. А торік перестала. Пояснюють, що погана дорога. Тепер, щоб поїхати в район, треба винайняти приватного перевізника за 300 грн. До відсутності автобусного сполучення додалися ще й клопоти із закриттям поштового відділення. Перевели його в с. Худоліївку. Тож нині жителі сіл Пузирі, Лукашівка, Бурбине за пенсією і поштою їздять за вісім кілометрів. А все тому, що листоноші відмовляються працювати за мізерну зарплату.

М. І. НОСЕНКО, Г. В. КОРНІЄНКО, О. Г. ХОХУЛЯ, Я. М. МОТРИНЕЦЬ.

с. Бурбине

Семенівського району

Полтавської області.

 

Версія для друку          До списку статтей

Озовіться, однокласники

60 РОКІВ минуло відтоді, як ми закінчили Жорнищенську середню школу. Вітер розніс однокласників по всьому світу, а так хочеться дізнатися про долю кожного. Буду рада, якщо відгукнуться шкільні друзі. Моя адреса: Афанасія Бортнюк (у дівоцтві Горобець), с. Медівка, Оратівський р-н, Вінницька обл., 22631.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове