Архів
П’ятниця,
14 червня 2019 року

№ 47 (19694)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша поштаПост здоров’я
  • За рубежем
Перемога «жовтих жилетів»

ФРАНЦІЯ. Уряд оприлюднив нову програму реформування економіки країни.

Докладніше...
Стратегічна оборонна угода

ПОЛЬЩА і США підписали угоду в оборонній сфері.

Докладніше...
Акція протесту

КИТАЙ. У Гонконзі пройшла найбільша протестна акція за останні роки.

Докладніше...
Владна партія програла

ГРЕЦІЯ. Президент розпустив парламент і призначив дострокові вибори.

Докладніше...
Жорстка посадка для Brexit

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. Опозиція хоче заблокувати Brexit без угоди.

Докладніше...
Обмінялися ракетними ударами

ІЗРАЇЛЬ. ВПС атакували підземну базу палестинських бойовиків у секторі Газа.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

На літні канікули пішли лідерами

Микола МОТОРНИЙ.

Футбол. Національна збірна України провела четвертий поєдинок у відбірному турнірі чемпіонату Європи-2020, на якому на 35-тисячній «Арені Львів» перемогла команду Люксембургу — 1:0. На 6-й хвилині відзначився Роман Яремчук, який забив м’яч ударом головою після передачі Руслана Малиновського. В іншому поєдинку відбірної групи «В» збірна Сербії у Бєлграді завдала поразки команді Литви — 4:1.

Наступний матч у кваліфікації Євро-2020 наша збірна проведе 7 вересня у Вільнюсі проти футболістів Литви. Турнірне становище: Україна — 10 очок (після чотирьох ігор), Люксембург — 4 (4), Сербія — 4 (3), Португалія — 2 (2), Литва — 1 (3).

* * *

Юнацька збірна України з футболу (гравці до 20 років) пробилася до фіналу чемпіонату світу-2019, який проходить на стадіонах Польщі. В 1/2 фіналу наші футболісти з рахунком 1:0 обійшли команду Італії і вперше у своїй історії зіграють у вирішальному поєдинку світової першості U-20. Переможний гол на рахунку півзахисника київського «Динамо» Сергія Булеци (65). 15 червня в Лодзі збірна України зустрінеться з командою Кореї. Нагадаємо, на груповій стадії нинішнього чемпіонату «синьо-жовті» перемогли своїх однолітків зі США (2:1), Катару (1:0) та обмінялися голами з командою Нігерії (1:1). В 1/8 фіналу українці розгромили збірну Панами (4:1), а у чвертьфіналі обіграли команду Колумбії (1:0).

* * *

Українці у складі FC «Bandera Paris» стали переможцями аматорського чемпіонату французької столиці сезону 2018-2019 років. Вирішальний матч відбувся в Парижі, в якому українська команда здобула переконливу перемогу над сильним конкурентом — португальським FC «United». Українці вибороли кубок серед одинадцяти аматорських футбольних команд французької столиці. Турнір проходить під егідою Французької федерації клубів Omnisports.

Бокс. Український боксер у напівлегкій вазі Олег Малиновський переміг 36-річного домініканця Алекса Морою. Восьмираундовий поєдинок відбувся на «Bilbao Arena» в Більбао (Іспанія). Судді у своєму вердикті були одностайні — переміг українець.

Свій попередній поєдинок Малиновський провів 23 червня 2018 року, побивши в Києві колумбійця Воллінгтона Оробіо. Але після цього йому довелося лікувати травму.

Карате. Одеситка Анжеліка Терлюга виграла етап «Karate1 Premier League» в Шанхаї. У фіналі вагової категорії до 55 кг наша спортсменка впевнено перемогла китаянку Дін Цзямей (6:0).

Нагадаємо, українці Анжеліка Терлюга (до 55 кг), Станіслав Горуна (до 75 кг) і Валерій Чоботар (до 84 кг) завоювали три золоті медалі на турнірі Karate1 Premier League в Рабаті.

Освітянський спорт. Відбулася нарада освітянського спорткомітету, на якій підбито підсумки зимової і літньої універсіад України, «Студентської милі-2019». Мова йшла й про підготовку до ХV літньої Універсіади України, ІІ літньої Гімназіади України, «СooGames», «Челлендж фест», Міжнародного дня студентського спорту. Щодо найближчих стартів, то наші школярі візьмуть участь у Всесвітніх іграх з єдиноборств «Combat Games», а студенти — у Всесвітній літній Універсіаді. Перші стартують 16 червня в Угорщині, а другі — 4 липня в Італії.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Будуть, але коли
Читати
Нова мітла по-новому мете
Читати
Виявляється, пожартував...
Читати
...А уряд — ні
Читати
Тепер у президента
Читати
Ходить-бродить привид референдуму
Читати
Планують не визнавати
Читати
За дірки в «стіні» — під суд
Читати
Підлатали ями
Читати
Забруднення не виявлено
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове