Архів
П’ятниця,
14 червня 2019 року

№ 47 (19694)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша поштаПост здоров’я

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Рядки з листів

Дякую вам, лікарю

НАПЕРЕДОДНІ Дня медичного працівника хочу скласти щиру подяку тим, хто нас лікує, даруючи найцінніший скарб у житті — здоров’я. У ФАПі села Воскресенка працюють пліч-о-пліч щирі, доброзичливі, відданні своїй лікарській справі фельдшери Володимир Петрович Буланний та Віктор Миколайович Гніденко. Чи то вдень, чи вночі, в дощ і заметіль поспішають вони на виклик, аби полегшити страждання людини, разом із ним подолати недугу. А допомагає нашим лікарям медсестра Ніна Миколаївна Бикова. Саме завдяки її старанням у ФАПі, наче у світлиці, чисто й затишно. Біля закладу доглянуті клумби з квітами. Хочу також згадати добрим словом сімейних лікарів, які вже багато років поспіль працюють в амбулаторії села Успенка, — Ігоря Степановича Гриневича та Віктора Георгійовича Коржа. Від імені односельців щиро вітаю з професійним святом наших рятівників. Бажаю їм міцного здоров’я, наснаги, любові, миру, добробуту і сімейного затишку. Прийміть наш доземний уклін і сердечне спасибі.

Ольга МАРЧЕНКО.

Буринський район Сумської області.

 

Відтоді як мені поставили не сумісний із життям діагноз (тоді саме так я це сприйняла), минуло 16 років. Від душі дякую кваліфікованим лікарям, чуйним медсестрам, дбайливим санітаркам за їхню роботу, співчутливе ставлення до пацієнтів. Спасибі також усій моїй родині, друзям, які вселяли надію, не давали впасти у розпач, за те, що підтримують мене нині. Завдяки турботам стількох людей я можу милуватися сонцем, блакитним небом, крислатою яблунею під вікном. Можу жити, щоб допомагати іншим.

Надія БІЛА.

с. Липляни Малинського району

Житомирської області.

 

Від імені пацієнтів з усіх куточків нашої України висловлюю величезну подяку всьому персоналу Черкаського обласного кардіологічного центру за сумлінну працю, за подаровану нам радість повноцінного життя і шанобливе ставлення. Ми радіємо, що в цей непростий для держави час є ще люди з великим серцем, доброю душею і золотими руками. Дуже хочеться, щоб влада не занапастила цей прекрасний центр та по змозі всіляко сприяла його розвитку. Бо тут працюють надзвичайно талановиті кардіохірурги, а їх не так багато, і це велике щастя, що вони залишилися в Україні.

С. Я. АЛЕКСАШИНА.

м. Чернівці.

 

Дякую заступникові головного лікаря з медичної частини Хмельницького обласного онкодиспансеру Миколі Таболі, завідувачу відділенням хіміотерапії Ганні Чекерді, головному урологу Департаменту охорони здоров’я Володимиру Монастирському та завідувачу урологічного відділення обласного госпіталю для ветеранів війни Віктору Гандзюку за професіоналізм і милосердне ставлення до хворих. За допомогу, яку вони нам надають для найшвидшого подолання недуги. Окреме признання складаю невтомним трудівницям онкодиспансеру — сестрам милосердя Ользі Гудованій, Раїсі Печенозі, Людмилі Горобець, Нелі Беренді та іншим. Свій час вони здебільшого проводять біля пацієнтів, підбадьорюючи їх заспокійливим словом, яке зцілює не гірше ліків. Бажаю всім щастя, здоров’я, успіхів у нелегкій роботі та в особистому житті. Хай Бог вам допомагає.

Валерій МАРЦЕНЮК.

м. Хмельницький.

 

Низько вклоняюсь усьому трудовому колективу травматологічного відділення Уманської центральної райлікарні й, зокрема, Валентинові Григоровичу Судакевичу. Саме тут після малоефективного лікування в інших закладах мене поставили на ноги. Тож дякую справжнім фахівцям за їхню працю.

А. І. СЕМЕНОВА.

Первомайський район

Миколаївської області.

 

В одному з номерів газети прочитав про ендопротезування кульшових суглобів. До цієї проблеми маю прямий стосунок. Оперувався в чудового лікаря і прекрасної людини В’ячеслава Миколайовича Громадського (Київський інститут травматології та ортопедії). Завдяки його вмілим рукам я знову можу ходити і виконувати фізичну роботу. Отже, знову жити повноцінно.

Дмитро КРИЛОВИЧ.

Зарічненський район

Рівненської області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове