Архів
П’ятниця,
14 червня 2019 року

№ 47 (19694)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша поштаПост здоров’я

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Сільські обрії

Святкували всією громадою

Тіна КУБАЙ.

Фото автора.

УЖЕ доброю традицією для громади села Гатне, що на Київщині, стало вшанування родоводу рідного краю. Днями мої земляки відзначили 850-річчя від часу заснування малої батьківщини. Незважаючи на примхи погоди, на заході, який відбувсь у відновленому Народному парку, панувала весела та доброзичлива атмосфера. Тут зібралося багато людей різних доль, життєвих уподобань, професій, але всіх їх об’єднувало одне почуття — любов до свого села. Його голова Броніслав Корицький у привітальному слові побажав кожному миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій, а громаді — процвітання та стабільного розвитку. Найсумлінніших мешканців, тих, хто брав активну участь у суспільному житті, нагородив подяками та подарунками. Завжди приємно, коли відзначають людей, які чесно трудяться на благо своєї маленької батьківщини, які є прикладом для молоді, на кого варто рівнятися.

Для дітлахів у парку влаштували різноформатні розваги з подарунками та призами. Робота професійних аніматорів, дитячий паровозик, катання на конях, численні батути-стрибунці та безкоштовні ласощі — все це забезпечило святковий настрій та чарівну атмосферу!

А тим часом на літній гарно декорованій сцені тривав святковий концерт. Перед глядачами співали й танцювали колективи з Бобриці, Ходосівки, Чабанів, Вишневого, Гатного. Особливо вразили вокальні та хореографічні виступи Олесі Шевченко, гурту «Калина» та дитячого хорового колективу народної пісні «Український візерунок». Справжньою ж родзинкою дійства став виступ гурту «Фристайл» та імпровізована дискотека. Веселилися дорослі, раділи діти — словом, атмосфера була по-родинному добра. Поміж щоденними клопітними трудовими буднями людям так необхідний гарний відпочинок.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове