Архів
Вівторок,
4 червня 2019 року

№ 44 (19691)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Червень
  • За рубежем
Коаліція під загрозою

НІМЕЧЧИНА. Лідерка Соціал-демократичної партії заявила про відставку.

Докладніше...
Вимагають відставки уряду

АЛБАНІЯ. У Тирані прихильники опозиції вимагають відставки прем’єр-міністра Еді Рами та дострокових виборів.

Докладніше...
Не змогли домовитись

СИРІЯ. Росія поновила інтенсивне бомбардування провінції Ідліб.

Докладніше...
Провальні перемови

ВЕНЕСУЕЛА. Опозиційний лідер Хуан Гуайдо закликав прибічників до продовження протестів.

Докладніше...
Зібрався на пенсію?

США. Роберт Мюллер подав у відставку.

Докладніше...
Хабар за право жити

ПІВНІЧНА КОРЕЯ. Щоб не померти з голоду і уникнути репресій, громадяни змушені давати хабарі чиновникам.

Докладніше...
Річ не лише у візах

КАНАДА призупинила роботу свого посольства у Венесуелі.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Дівчата нафехтували «срібло»

Микола МОТОРНИЙ.

Фехтування. Жіноча збірна України з фехтування на шпагах у складі Інни Бровко, Анни Деркач, Дар’ї Варфоломеєвої і Влади Харькової посіла друге місце на чемпіонаті Європи U-23 у болгарському Пловдиві. Українки стартували відразу в 1/4 фіналу. На цій стадії наші фехтувальниці виявилися сильнішими за естонок — 45:30.

У наступному поєдинку наші дівчата у протистоянні перемогли полячок. Перед виходом на доріжку Інни Бровко і Анни Мрошчак українські шпажистки поступалися чотирма уколами — 33:37. За час поєдинку з Мрошчак Інна не лише скоротила розрив, але і привела команду до перемоги — українка завдала 12 уколів проти 5 у польки. У фіналі наша збірна поступилася італійській команді — 29:42.

Футбол. Прем’єр-ліга України. Сезон-2018-2019. Тридцять перший тур. «Шахтар» — ФК «Маріуполь» — 4:0, «Зоря» — ПФК «Олександрія» — 3:1, «Десна» — ФК «Арсенал-Київ» — 1:0, «Ворскла» — «Чорноморець» — 1:2, «Карпати» — «Олімпік» — 3:3, «Динамо» — ФК «Львів» — 2:1. Тридцять другий тур. ФК «Львів» — «Шахтар» — 0:3, ПФК «Олександрія» — «Динамо» — 0:2, «Арсенал-Київ» — «Карпати» — 2:3, «Чорноморець» — «Десна» — 3:0, «Ворскла» — «Олімпік» — 2:2, ФК «Маріуполь» — «Зоря» — 3:1.

Підсумкове турнірне становище команд: перша шістка — «Шахтар» — 83 очки, «Динамо» — 72, ПФК «Олександрія» — 49, ФК «Маріуполь» — 43, «Зоря» — 43, ФК «Львів» — 34; друга шістка — «Ворскла» — 42, «Десна» — 41, «Олімпік» — 34, «Карпати» — 33, «Чорноморець» — 31, «Арсенал-Київ» — 26.

«Шахтар» виборов звання чемпіона України. Київське «Динамо» третій сезон поспіль стало срібним призером. У ПФК «Олександрія» вперше в історії клубу «бронза». Натомість «Арсенал-Київ», який у підсумку фінішував останнім у турнірній таблиці, наступного сезону поступиться місцем у Прем’єр-лізі переможцю Першої ліги «Дніпру-1».

У перехідних матчах за право грати у Прем’єр-лізі 4 та 8 червня «Карпати» зустрінуться з третьою командою Першої ліги луцькою «Волинню», а «Чорноморець» гратиме з «Колосом» (Ковалівка, Київщина), який посів друге місце у Першій лізі.

Веслування. Збірна України завоювала три медалі на першому в сезоні етапі Кубка світу з веслування на байдарках і каное в Познані (Польща). Так, Анастасія Четверикова і Людмила Лузан посіли перше і третє місця в каное-одиночці на 500 метрів. Бронзові призери Олімпійських ігор-2016 на каное-двійці, Дмитро Янчук і Тарас Міщук стали третіми на дистанції 500 метрів. Другий етап Кубка світу відбувся з 31 травня по 2 червня в Дуйсбурзі (Німеччина).

Спортивна гімнастика. Українська гімнастка Ангеліна Радівілова завоювала три медалі на етапі Кубка світу в Осієку (Хорватія). У недільних фіналах Ангеліна перемогла на колоді і виборола «срібло» у вільних вправах, а в опорному стрибку здобула срібну медаль.

Дзюдо. У румунському місті Клуж-Напока завершився черговий етап Кубка Європи із дзюдо. У поєдинку за третє місце у ваговій категорії до 90 кг Віталій Шепель переміг серба Боско Бореновича, а Федір Панько (понад 100 кг) взяв гору над своїм співвітчизником Нодаром Мачутадзе.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Не «кумівство», а команда
Читати
Плануймо червень
Читати
Обережність — головне!
Читати
Стимулюватимуть фінансово
Читати
Центрвиборчком готується
Читати
Починають оновлення
Читати
Жертви злочинного режиму
Читати
Фатальна негода
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове