Архів
П’ятниця,
24 травня 2019 року

№ 41 (19688)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Читач — газета

«Щороку мені призначали субсидію, а цього зняли, бо не зареєструвався. Раніше реєстрація переходила автоматично, тепер відбулися зміни, про які я не знав. Чи можна ще виправити ситуацію?»

Теодозій ГОВІЩАК.

с. Бистриця Дрогобицького району Львівської області.

 

НА запитання читача відповідає начальник управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької райдержадміністрації Львівської області Галина ЧАПЛЯ:

— Постановою Кабміну від 27.12.2018 №1176 внесені зміни до Положення про порядок призначення житлових субсидій, згідно з якими визначено механізм виплати останніх у грошовій формі. Оскільки Теодозій Теодорович подав пакет документів на відшкодування житлово-комунальних послуг 25.03 ц.р., субсидія йому призначена лише з березня.

 

Версія для друку          До списку статтей

Озовіться, друзі!

МИНУЛО півстоліття відтоді, як ми закінчили Харківський інститут механізації та електрифікації сільського господарства. Шановні друзі, колеги, випускники факультету механізації 1969-го, запрошую всіх вас на зустріч, яка відбудеться 29 червня. Збір о 10 годині біля інституту. За додатковою інформацією звертатися до Івана Никифоровича Кучерявенка за телефоном: (050)634-26-12.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове