Архів
Вівторок,
21 травня 2019 року

№ 40 (19687)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я

Пост здоров’я

Cторінку підготував Микола ЮРЧИШИН.


Версія для друку          До списку статтей
  • Допоможи собі сам

Очищення лімфи

Олена СВІТКО, травознай.

ЛІМФАТИЧНУ систему, як і весь організм, найліпше очищати на убутний Місяць і на голодний шлунок. Добре очищає лімфу сульфат магнію, який можна придбати в аптеках. Він здатний «витягувати» з лімфи до 16 л (так, так, я не помилилася) токсинів, інших шлаків, а в поєднанні з цитрусовими приводить до ладу всю лімфатичну систему.

Отже 0,5 літра дистильованої чи перевареної води підігріти до 40-45ОС. Розчинити в ній столову ложку сульфату магнію, додати свіжий сік одного лимона, грейпфрута та апельсина. Приготовлену суміш випити невеликими ковточками в першій половині дня. Після цього прийняти теплу ванну з морською сіллю: кілограм солі на ванну.

Цього дня ліпше перебувати вдома, оскільки всі нечистоти та шлаки виходитимуть природним шляхом.

Також корисно приготувати настій білих трав, які чинять позитивну дію на лімфатичну систему. Для цього взяти по 10 грамів трави білої глухої кропиви (яснотка белая — рос.), квіти білої акації, квіти деревію та по п’ять грамів квітів жасмину, ромашки лікарської й білого бузку. Столову ложку суміші залити склянкою окропу, настояти 10 хвилин. Процідити й випити в другій половині дня маленькими ковтками за кілька прийомів. Курс — тиждень.

Цей настій дуже ефективний у разі набряків, лімфаденітів, інших захворювань лімфатичної системи, хвороб печінки й шкіри. Фітотерапевт може підібрати вам індивідуальний склад суміші.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове