Архів
Середа,
8 травня 2019 року

№ 36 (19683)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Трагедія

Приїхали відпочити...

Марія КРАМАР.

У СЕЛІ Красник Верховинського району Івано-Франківської області вантажний автомобіль, в якому перебувала група туристів — 23 чоловік — з Білорусі, перекинувсь у річку Чорний Черемош із висоти 40 метрів.

Як повідомила прес-служба ДСНС України, в автомобілі виявлено тіла трьох загиблих — 23-річної і 28-річної жінок, а також 29-річного чоловіка. 16 осіб врятувалися самостійно, решта — за допомоги працівників служби. П’ятеро туристів зазнали тілесних ушкоджень у вигляді переломів, майже у всіх — забої та садна. Всього до рятувальних робіт було залучено 12 одиниць техніки та 51 чоловік особового складу.

Слідчі, що прибули на місце пригоди, встановили, що під час підйому по гірській дорозі з ґрунтово-щебеневим покриттям водій намагався виконати поворот праворуч, але не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль розпочав рух назад і перекинувсь у річку. Згідно з даними медичного огляду, водій — мешканець одного із сіл Косівського району — керував у стані алкогольного сп’яніння. Винуватець трагедії обійшовся лише синцями. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження.

Версія для друку          На головну
 
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове