Архів
П’ятниця,
5 квітня 2019 року

№ 27 (19674)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  • За рубежем
Символ поліпшення відносин

ГРЕЦІЯ і ПІВНІЧНА МАКЕДОНІЯ домовилися про створення посольств.

Докладніше...
Ціла епопея з розлученням

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. Парламент схвалив закон про нове відтермінування Brexit.

Докладніше...
Скандальна заява

ТУРЕЧЧИНА. Собор Святої Софії в Стамбулі може стати мечеттю з безкоштовним входом.

Докладніше...
Рейс МН17

НІДЕРЛАНДИ та АВСТРАЛІЯ повідомили про прогрес у притягненні винних до відповідальності.

Докладніше...
Ескалація напруженості

ЛІВІЯ. Урядові війська у Тріполі приведено у повну бойову готовність.

Докладніше...
Пообіцяли, а грошей не знайшлось

ПОЛЬЩА. Уряд відмовився від своєї обіцянки страйкуючим учителям щодо підвищення їм зарплат.

Докладніше...
Захиталось крісло

АЛЖИР. 82-річний президент Абдельазіз Бутефліка офіційно оголосив про відставку.

Докладніше...
Латиниця повертається

У КАЗАХСТАНІ змінять алфавіт.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Українські грації збирають медалі

Микола МОТОРНИЙ.

Художня гімнастика. Багаторазова переможниця міжнародних і всеукраїнських стартів, член резерву збірної України з художньої гімнастики Олександра Яремчук перемогла на турнірі «2019 LA Cup Invitational». Олександра успішно виступила з усіма предметами, що гарантувало їй упевнену перемогу на змаганнях із сумою 65,100.

* * *

На Гран-прі з художньої гімнастики у Франції збірна України у групових вправах здобула два «золота», обійшовши сильні команди Росії, Азербайджану та Естонії. Наші грації виграли фінали з п’ятьма м’ячами (25,500 бала), а також з трьома обручами і двома парами булав (24,550 бала).

Крім того, із сумою балів 46,200 українські «художниці» завоювали «срібло» у групових вправах. В індивідуальних змаганнях лідер нашої збірної Влада Нікольченко, показавши практично бездоганний виступ на турнірі, була оцінена «бронзою» у фіналах з обручем (21,300).

Тепер з 5-го по 7 квітня на представниць художньої гімнастики чекає етап Кубка світу в Італії.

Фристайл. У словацькому місті Ясна відбулися два етапи Кубка Європи з фристайлу. За підсумками стартових турнірів у медальній скарбничці української збірної дві золоті нагороди. Перемогу на обох етапах у дисципліні «слоупстайл» святкувала Катерина Коцар.

Спортивна гімнастика. Український гімнаст Ігор Радівілов виграв срібну медаль на етапі Кубка світу в Досі (Катар). Він посів друге місце в опорному стрибку з результатом 14,916 бала. Наш спортсмен поступився тільки олімпійському чемпіону Лондона-2012 корейцю Ян Хак Сону (15,266).

Хокей. У першому матчі фінальної серії плей-оф Української хокейної ліги (УХЛ) херсонський «Дніпро» обіграв на виїзді «Донбас» (2:1) і вийшов уперед у серії — 1:0.

Перший поєдинок фінального протистояння зіграли на майданчику «Донбаса» в Дружківці. Після двох періодів попереду були гості — шайбу закинув Кирило Бондаренко. У заключній 20-хвилинці «Донбас» відігрався — відзначився Віктор Захаров, але Андрій Жвачкін знову вивів уперед «Дніпро». Переможний рахунок 2:1 гості втримали до фінальної сирени.

Футбол. Прем’єр-ліга України. Сезон-2018-2019. Другий етап. Двадцять третій тур. Футболісти київського «Динамо» здобули вольову перемогу над луганською «Зорею» — 3:2. За рахунку 2:0 на користь луганчан, які, крім того, були у більшості, якісною грою вразив хавбек киян Віктор Циганков. У цій зустрічі він забив два м’ячі і зробив гольовий пас. Авторами голів стали: Віталій Буяльський (58) та Віктор Циганков (53, 83, з пенальті) — у «Динамо»; Олександр Караваєв (32-га хвилина) і Максим Білий (54) — у суперників. На 53-й хвилині у «Динамо» з поля був вилучений захисник Кадар, а на 69-й — хавбек «Зорі» Максим Білий.

Лідер Прем’єр-ліги донецький «Шахтар» обіграв у гостях ПФК «Олександрія» — 1:0. Відзначився форвард збірної України Жуніор Мораес (12, з пенальті). Мораес, який упевнено лідирує у списку найкращих бомбардирів першості, записав на свій рахунок уже 17-й гол.

«Карпати» з рахунком 4:0 перемогли «Ворсклу». М’ячі у господарів забили португальський форвард Крістіан Понде (26), хавбек збірної України Мар’ян Швед (38, 62) та французький півзахисник Карім Йода (70, з пенальті).

Становище команд: перша шістка — «Шахтар» — 60 очок (після 23 ігор), «Динамо» — 53 (23), ПФК «Олександрія» — 41 (23), «Зоря» — 32 (23), ФК «Львів», ФК «Маріуполь» — по 30 (22); друга шістка — «Ворскла» — 29 (23), «Десна» — 28 (22), «Карпати» — 24 (23), «Олімпік» — 20 (22), «Чорноморець» — 16 (22), «Арсенал-Київ» — 12 (22).

На другому етапі чемпіонату України перші шість клубів у два кола змагаються за медалі та місця в єврокубках.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Стадіон так стадіон...
Читати
Перераховують мільярди
Читати
Доходи зросли. Пересічно
Читати
Наслідки зими
Читати
Штрафи облгазам
Читати
От і знижка
Читати
Солодощі — за кордон
Читати
Потрібні трактористи
Читати
Річок багато, води — не дуже
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове