Архів
П’ятниця,
5 квітня 2019 року

№ 27 (19674)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Рядки з листів

Пожартували і досить

ЗА Основним законом земля і корисні копалини належать народові, а насправді все перебуває в руках олігархів, які захапали собі цілі області. А люди роками добиваються приватизації 20 соток городу, якими все життя користувалися ще їхні батьки.

Ринку угідь не повинно бути. Земля сільськогосподарського призначення не товар, вона безцінна. І господарем має бути той, хто її любить, шанує, удобрює органічними добривами і в результаті отримує високі врожаї. Власником повинен бути селянин, який здатен потурбуватися і про землю, і про розквіт свого села.

Олексій КСЬОНЗ.

м. Миргород Полтавської області.

 

Я вірю, що ми будемо справді вільні й багаті у своєму краї. Потрібно тільки нашим керівникам жити власною думкою, а не слухати тих, що дають кредити. Тим паче що ці кредити — непосильна кабала, яку тягтимуть наступні покоління. Жити маємо власною працею, зміцнювати національну валюту.

А ще слід скасувати недоторканність, щоб владці знали, що за свої неконституційні дії, за обкрадання держави і народу вони будуть покарані. А нині роблять, що хочуть, і голосу людського не чують. Скільки разів порушувалось питання про зменшення кількості народних обранців у Верховній Раді, бо навіщо годувати дармоїдів, та віз, як кажуть, і нині там. А після закінчення каденції їм ще й привілеї і пенсії захмарні. Де справедливість? Злодійство на злодійстві, безкарність. Накипіло до болю.

Любов БАТАРІНА.

с. Старе Село Сумського району

Сумської області.

 

Багато дискутується про введення смертної кари. Так, це не демократично, але як інакше стримати правопорушників, особливо високого рангу з їх недоторканністю та вседозволеністю? Скільки злочинів ними скоєно, проте жоден не сидить у в’язниці. А дехто після всіх перипетій ще й балотується у президенти.

Віталій ЛЕМІШКО.

с. Велика Севастянівка

Христинівського району

Черкаської області.

 

Найперше в державі треба побороти корупцію, яка висмоктує з народного бюджету кошти до брудних кишень чиновників. Отоді й подолаємо бідність, яка є похідною від корупції й «успішного» державного управління. Під час поточної передвиборної кампанії ми побачили, як стрімко виперлися на поверхню корупційні схеми. Тож, шановні, керуйте чесно, професійно, і не буде компромату.

Іван КОЛЕСНИКОВ.

м. Харків.

 

Якби Україна стала сильною, демократичною, заможною, соціально справедливою, перспективною, тоді, впевнений, Донбас відвернувся б від Кремля й повернувсь у лоно щасливої України. Оце і є наш шлях до великої перемоги, до кращого майбутнього.

Валентин БУЛАХ.

м. Чернігів.

 

Коли йдеться про долю України, тут не до сміху. Пожартували і досить. Треба все зважити, продумати, а не ризикувати. Президентський пост — особливий і надвідповідальний. Пам’ятаймо про це.

Микола ДЕМ’ЯНЕНКО.

м. Бердянськ Запорізької області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове