Архів
П’ятниця,
5 квітня 2019 року

№ 27 (19674)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Читач — газета

«У кожній квитанції з газконтори вказується обов’язковий платіж по субсидії, який справно сплачую. Мені зараховують на переплату, а наприкінці опалювального сезону сказали, що заберуть у бюджет. Прошу пояснити, чи повинен я сплачувати ці кошти?»

Станіслав ОЛІЙНИК.

с. Терни

Недригайлівського району

Сумської області.

 

НА запитання читача відповідає т.в.о. начальника управління праці та соціального захисту населення Недригайлівської райдержадміністрації Галина Миколаївна НАУМЕНКО:

— Одержувачі житлової субсидії зобов’язані щомісяця сплачувати обов’язкову частку платежу за спожиті комунальні послуги до січня 2019-го включно. Якщо вартість використаної послуги менша, ніж обов’язкова частка витрат на оплату такої послуги, то слід сплачувати її фактичну вартість.

Починаючи з 01.02 ц. р. особам, які отримують пенсію, субсидія щомісячно виплачуватиметься готівкою через Пенсійний фонд України шляхом перерахування коштів на пенсійні рахунки в уповноважених банках або через відділення «Укрпошти», де субсидіант одержує пенсію. Сплата обов’язкової частки платежу з 01.02 2019-го не передбачена.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове