Архів
П’ятниця,
8 лютого 2019 року

№ 11 (19658)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Низький уклін найріднішим

ВІТАЄМО з 80-річчям Катерину Йосипівну Смілянець із села Заліське Тальнівського району Черкаської області. Бажаємо вам, наша рідна, жити довго, не знаючи тривог, бути здоровою і повною сил. Нехай не в’яне краса вашої душі, не зникає надія з вашого серця. Висловлюємо щиру шану за вашу турботу, доброту та людяність, терпіння і мудрість, за ваші добрі справи. Спасибі велике, що ви нас зростили, любили, допомагали, добра нам бажали. За руки робочі, за хліб на столі, спасибі вам, рідна, уклін до землі.

З повагою свати, діти, онуки, правнуки.

 

Цілу ніч у селі Ярешки, що в Баришівському районі Київщини, сипало снігом, а на ранок стихло. Батько заходить до хати, струшує сніг і промовляє: «Гарно землю вкрило снігом, не померзне озимина». Йому — 80. Він давно вже на пенсії, але серце господаря болить. Бо все своє життя Володимир Володимирович Коржевський пропрацював агрономом: сіяв, збирав гарні урожаї, дбав про людей. Та, мабуть, найважливіший його здобуток — діти. Четверо виростив і вивів у люди: три сини і доньку. Має дев’ятеро внуків і п’ятеро правнуків.

У день його ювілею всі ми щиро вітаємо нашого татуся й дідуся, бажаємо доброго здоров’я. Будьте нам живі до 100 літ, радуйте своєю щирою усмішкою, лагідним словом, мудрою порадою. Ми вас любимо і поважаємо.

З любов’ю і шаною сини, невістки, онуки, правнуки.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове