Архів
П’ятниця,
25 січня 2019 року

№ 7 (19654)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Передвиборне

Не купуймось на солодкі обіцянки

Микола ТАРАСЕНКО.

м. Черкаси.

У НАС не верховна влада, а клуб олігархів і скоробагатьків, які йдуть туди, щоб бути недоторканними злодіями і творити закони під свій «договорняк». Люстрація статків «народних слуг» показала, хто скільки вкрав.

Напередодні чергових виборів бачимо знову тих самих кандидатів, які впродовж 28 років годують нас обіцянками, а самі тишком-нишком роблять свої чорні справи. Їхнє місце на смітнику історії. Вважаю, що кандидат у президенти, депутати має бути авторитетною людиною, політично грамотною, вболівати за свій народ і державу не на словах, а на ділі, мати чітку програму. А якщо він її не має — не допускати такого до виборів, бо це популіст, підставне обличчя олігархату. Не менш важливо також, щоб кандидат не був пов’язаний із бізнесом.

Якщо за рік новообраний президент, уряд, парламент не виконають даних народу обіцянок, зобов’язані піти у відставку. Тоді буде менше брехунів.

Загалом усі глобальні реформи (зміни економічного, політичного напряму в державі) проводити через референдум.

Чисельність Верховної Ради скоротити наполовину, бо нині це наша ганьба, а не законодавчий орган.

Шановні українці, нам необхідно замислитись над майбутнім своїх дітей, онуків, держави загалом і проголосувати за тих політиків, які не замішані в корупційних аферах, проявили себе на попередньому місці роботи, довівши свою любов до Батьківщини. Не купуймось на солодкі обіцянки, щоб не наступити знову на ті ж граблі.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове