Архів
П’ятниця,
25 січня 2019 року

№ 7 (19654)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Рядки з листів

Кому потрібні такі реформи?

НЕ погоджуюсь із думкою Івана Пащенка з Тернопільщини про те, що застава для кандидатів на пост глави держави 10 млн грн відфільтрує зі списку одіозних фігур. Для олігархів це не сума. Вони можуть купувати президентську булаву на аукціонах і навіть нас не питати. Хоча й нині їм потрібно лише 50% явки, а бюлетені вони й самі накидають. А як зайняти пост порядній людині, яка не має таких грошей? Я на боці дописувача з Луганщини Івана Оридороги. Через народне віче слід ухвалювати потрібні для людей і країни закони.

Віра ТУПІКА.

смт Варва
 Чернігівської області.

 

Керувати державою повинні люди з відповідним фахом і досвідом роботи у владних структурах, політично незаангажовані. Прямим голосуванням їх має обирати народ. Як роботодавець, він контролюватиме своїх обранців і має право звільняти тих, хто не справляється. Відтак народ, використовуючи свої повноваження, здійснить люстрацію органів державної влади та очистить їх від злодіїв, корупціонерів без залучення додаткових органів боротьби з корупцією, та ще й безкоштовно. Ось це і буде справжньою демократією та народовладдям, задекларованим у Конституції, принципи якої повністю знищила так звана багатопартійна система.

Володимир БЛИЗНЮК.

Барвінківський район

Харківської області.

 

Героїзм проявляють на фронті бійці. А ще ті, хто не втікає від горя, якого зазнала рідна Мати-Батьківщина, не просить, наче милостиню, у чужих народів притулку, а бореться за волю в рідному краї.

Володимир БОЙЧУК.

с. Черганівка

Косівського району

Івано-Франківської області.

 

Як можна на таке велике село як Мирча залишити всього одну листоношу? Звісно, вона не встигає вчасно рознести газети. Поштове відділення працює тільки два дні на тиждень. Що це за реформи, кому вони потрібні?

Микола БОВТРУК.

с. Мирча

Бородянського району

Київської області.

 

Мені 87. Зв’язок зі світом тримаю через телевізор і «Сільські вісті». Похоронив сина. Машину продав, бо що з нею робити, як проблема одягнути навіть шкарпетки? А ще треба палити піч, варити їсти. Клопотів додалося: нещодавно зламався телевізор, а до району 15 км. Як ослаб, то зрозумів, що на сторонню допомогу годі сподіватись. Хоч сам допомагав кожному, хто просив.

Юрій МИХАЙЛЕНКО.

с. Бовтишка

Олександрівського району

Кіровоградської області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове