Архів
П’ятниця,
21 грудня 2018 року

№ 98 (19645)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Рядки з листів

Заганяють народ у борги

МАЮЧИ найродючіші землі й такий роботящий народ, залишаємося найбіднішою країною Європи. Наші люди вимушено стають боржниками за комунпослуги, не можуть купити найнеобхіднішого. Натомість верхівка — як вареник у сметані. Житло, відпочинок — усе державним коштом. А зарплати поробили такі захмарні, що й вимовити страшно. І це тоді, як 60% українців перебуває за межею бідності. Повинна бути скрізь і в усьому справедливість, тоді й житимемо краще. А можновладці, які не чують голосу народу, не дбають про його добробут, повинні піти у відставку. Це справедливо. За такими законами живе весь цивілізований світ.

Олексій КСЬОНЗ.

м. Миргород Полтавської області.

 

Українська влада щороку з’їдає смажену курку, вкрадену в народу у вигляді десятків мільярдів доларів, і заїдає траншами від МВФ, а людей годує віртуальним журавлем у небі, що закладається і на наступний бюджетний рік. Більше того, втративши довіру електорату, свою легітимність через відсутність коаліції більшості й шанс залишитися при владі на другий термін, намагається якнайбільше прихопити державного майна, навмисно доводячи до банкрутства стратегічні прибуткові держпідприємства, щоб був привід продати їх за залишковою ціною самим собі через закордонних підставних осіб у вигляді закордонних інвесторів, аби після втрати влади продовжувати викачувати мільярди з України.

Володимир БЛИЗНЮК.

Барвінківський район Харківської області.

 

Не можу мовчати і спокійно споглядати українських претендентів на президентську булаву, знаючи, що переважна більшість із них злодії та аферисти. Треба поставити ефективні бар’єри, для того щоби одіозних фігур серед них було якнайменше. А тому пропоную заставу для кандидатів у президенти не менш як 10 млн грн з умовою повернення її лише переможцю. Залишені заставні кошти слід використати на лікування за кордоном тяжкохворих дітей.

Обраному президентові надати владні й законні можливості для повернення в Україну вкрадених мільярдних коштів як інвестиції у розвиток нашої економіки.

А Мін’юсту необхідно провести ретельну перевірку всіх фейкових партій до початку проведення парламентських виборів.

Іван ПАЩЕНКО.

смт Мельниця-Подільська

Борщівського району

Тернопільської області.

 

Непродумана амбіційність часто призводить до плачевних наслідків. Та наші керманичі забувають про це. Інцидент на Азовському морі можна було б від самого початку вирішити мудрим шляхом. І моряки наші могли би бути вдома, а не сидіти в московському СІЗО.

Наших військових поважають у світі за великий патріотизм, але для чого на них викликати непродуману сутичку з Росією? Навчіться, дорогі керівники, любити свій народ і своїх воїнів. У політиці основною має бути мудрість, виважена толерантність. Через їх відсутність ми страждаємо вже стільки років.

Лідія ОРЛОВА.

м. Київ.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове