Архів
П’ятниця,
21 грудня 2018 року

№ 98 (19645)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Летять роки, мов чайки над водою

МІЙ дідусь Іван — людина з великої літери. Він побудував будинок, виростив сина, посадив декілька садків. У нього професійна агрономічна освіта, він любить землю і знає, як за нею доглядати. Багатьом відомі дідусеві «помідорні плантації», де якогось року росло аж 26 сортів. Він добрий, чесний, великодушний. У дитинстві врятував свого меншого брата, який упав у криницю. До праці привчений змалечку, адже батько загинув на війні, захищаючи Україну від фашистських окупантів. Івана Крижанівського шанують усі, хто його знає. Він і порадить, і допоможе. А ще наш дідусь показний і гарно співає. Разом із моєю бабусею Марією прожили у парі 59 років. Вони багато читають, зокрема і свої улюблені «Сільські вісті», які передплачують кілька десятиліть.

22 грудня Іванові Миколайовичу Крижанівському виповнюється 80. Бажаємо йому бути завжди молодим душею, радіти життю і всьому, що він любить. Дякуємо, дідусю, за все і вклоняємось низько. Многая-многая літа!

Від імені рідних онучка Леся ГАЙДАБУРА.

с. Піщана

Білоцерківського району

Київської області.

 

Через улюблену газету вітаємо нашу дорогу матусю та бабусю Олександру Олексіївну Маяцьку, яка проживає у селі Тишенківка Красноградського району Харківської області, з 75-річчям. Її життєвий шлях не можна назвати легким, та попри всі випробування, які час од часу підкидає доля, вона йде по ньому з гідністю. Для нас мама була і залишається прикладом у всьому. Бажаємо тобі, рідненька, міцного здоров’я, щоб ти стала лідером довголіття і прожила нам на радість іще багато щасливих та радісних років. Хай буде удача і натхнення в усіх твоїх справах, повага від людей за твої вмілі невтомні руки. До речі, мама випікає дуже смачні хліб і пироги. Хай серце повниться любов’ю і ніжністю, а розум дістає глибини мудрості. Нехай тепло і затишок завжди панують у твоєму домі, а доля підносить лише приємні сюрпризи. Господніх тобі благословень, наша берегине, на кожну мить життя.

З повагою та любов’ю діти й онуки.

Харківська область.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове