Архів
П’ятниця,
14 грудня 2018 року

№ 96 (19643)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Почуто голос селянина

На листи читачів відповідають:

Представник ПАТ «Укртелеком» за довіреністю О. П. Зайцева — жительці села Мостовівщина Великобагачанського району Полтавської області В. А. Мостовій.

У відповідь на ваше звернення через газету «Сільські вісті» щодо незгоди з нарахуваннями за оплату телефону, який не працює з травня ц. р., як виняток, у зв’язку з тривалим усуненням пошкодження, був проведений перерахунок коштів. Нині заборгованість на вашому особовому рахунку відсутня.

Начальник служби у справах дітей Глухівської райдержадміністрації Сумської області А. Жеба — А. Синєгуб із села Калюжне.

Лист щодо невиконання батьківських обов’язків стосовно малолітніх дітей розглянуто. Повідомляємо, що рішенням Глухівського міськрайонного суду мати позбавлена батьківських прав. Вищезазначене рішення підлягає безумовному виконанню.

Заступник директора департаменту розвитку мережі та клієнтської підтримки ПАТ «Укрпошта» Т.М. Копиткова — мешканці міста Ірпінь Київської області Г. Т. Зуяновій.

Звернення Ганни Трохимівни опрацьовано. З листоношею проведено додатковий інструктаж, щоби уникнути непорозумінь у майбутньому.

Голова Міжгірської державної адміністрації Закарпатської області В. Юрик — В. Худинцю з села Колочава.

На перевезення пасажирів приміським автомобільним транспортом за маршрутом «Колочава — Міжгір’я» проведено конкурс. Наразі на цьому напрямку курсують два рейсові автобуси «Колочава — Ужгород».

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове