Архів
П’ятниця,
7 грудня 2018 року

№ 94 (19641)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Про тих,  хто поруч

Багатогранна особистість

Ольга ЛЕОНОВА.

Київська область.

НЕЩОДАВНО в селі Лишня Макарівського району, що на Київщині, відбувся творчий вечір Марії Іванівни Даниленко з нагоди її 80-річчя. Її знають як шанованого педагога — відмінника освіти України, співачку, самодіяльного композитора, збирача народних українських пісень, художника-аматора. Загалом компанійську багатогранну особистість.

Творчість Марії Даниленко, як і її життєвий шлях, — це мужність, сміливість і любов. Мужність жити на повні груди, незважаючи на отриману під час війни дитячу тяжку травму хребта, пролежавши прикутою до ліжка довгих шість років, встати і заново навчитись ходити. Сміливість мати талант, плекати його все життя і дарувати людям, братися за нові справи з нуля і досягати значних результатів. І все це пронизане променем сонця, любов’ю.

Цьогорічний творчий вечір нашої землячки став презентацією доробку, невеличким підсумком її праці за останні роки. Попереду в неї безліч планів: видати свої пісні з нотними записами, підготувати збірки віршів, сценаріїв свят, конкурсів та розваг. А ще створити в рідному селі дитячий фольклорний колектив.

Нехай буде невичерпним її натхнення, і дай Боже многая-многая літа.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове