Архів
П’ятниця,
16 листопада 2018 року

№ 88 (19635)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Рядки з листів

Будуймо Європу вдома

НЕ треба бути надто мудрим, щоб зрозуміти, що в Україні нині страшенний безлад. Усі пересічні громадяни це розуміють, тільки правляча когорта постійно пудрить нам мізки про очікуване процвітання. Коли ж воно буде, якщо все в країні розвалено? Роботи для людей катма, життєвий рівень на найнижчому щаблі. А ціни — це ж на пробі кричати! Наша мета — незалежність, європейський рівень життя і НАТО. Тільки правда в тому, що для української влади головне нажива. А народ для них — сміття. За що гинуть наші військові й мирне населення на Донбасі? За бізнес глитаїв. Їхні статки попри війну і критичну економічну ситуацію в державі постійно зростають, а люди мруть і гинуть. Гидко, коли владці брешуть народові.

Анатолій КРЕШПОП.

смт Олександрівка

Кіровоградської області.

 

Нам казали перед виборами, що заживемо по-новому. І сказали правду. Тільки ж ми, як усі нормальні люди, надіялися, що нове — це краще, а обранці відразу знали, що зроблять ще гірше, ніж було.

Олена ЗАГРОДСЬКА.

Мостиський район

Львівської області.

 

Наш дорогий уряд забрав у мене, учасника війни, пільги по оплаті за газ. Пояснили просто: «Ваша пенсія перевищує 2400». Та хіба це гроші? Той, хто придумав таку постанову, хай спробує прожити бодай місяць на ці крихти. Нещодавно потрапив у лікарню. Дві тисячі відразу витратив на ліки. Повернувсь у холодну хату, кутаюсь як можу, бо заплатити за листопад уже ні з чого. Копійки залишилися, аби бодай хліба купити. Невже так багато в Україні людей моєї категорії? Дайте, будь ласка, нам спокійно дожити віку, не знищуйте голодом і холодом!

М.В.ЮРЧЕНКО.

м. Токмак

Запорізької області.

 

Коли ці всі недоторканні наїдяться й перестануть обкрадати народ? Собі захмарні зарплати повстановлювали, а нам тицяють мінімалку. Зробили населення жебраками. Геть керманичів, котрі дбають не про економічний розквіт держави, а тільки про наповнення власних кишень.

Любов БАТАРІНА.

с. Старе Село

Сумського району

Сумської області.

 

Шановна владо, подумайте над тим, що не тільки у Верховній Раді є проросійськи налаштовані депутати. Є таких чимало і серед звичайних громадян. Вони у війні з Росією звинувачують своїх політиків, а не Путіна. Ось так. Конче потрібно посилити пропаганду нашого, українського. Щодо цього можна повчитися в росіян. Вони вміють налаштувати людей на свій лад. Мені вже 80. А так хочеться побачити, що наша Україна стала найкращою в світі.

Віталій ШМАЛІЙ.

с. Бабайківка

Царичанського району

Дніпропетровської області.

 

Маємо сприятливий клімат і родючу землю, які слід використовувати для підняття економіки держави. А це відповідно робочі місця і гідна зарплата без ганебних субсидій і кабальних позик МВФ. Тільки тоді заживемо щасливо, як збудуємо Європу в себе вдома.

Олексій КСЬОНЗ.

м. Миргород

Полтавської області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове