Архів
П’ятниця,
16 листопада 2018 року

№ 88 (19635)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Відгук на публікацію

Новій Конституції бути

НА статтю «Національна стратегія відродження держави» («СВ» за 21 вересня ц. р.) в редакцію надійшло чимало позитивних відгуків. Читачі гаряче підтримали ініціативу створення нової Народної Конституції, з пропозицією написання якої мешканець села Красноріченськ Кремінського району Луганщини ветеран Іван Онуфрійович Оридорога, зібравши підписи своїх земляків, звернувся до Юрія Анатолійовича Кармазіна.

«Згоден із тим, що в країні немає справедливості, законності, честі та гідності в її керівників. Треба все міняти на краще через вибори і нову Конституцію, — пише в листі Павло Нечай із Полтавщини. — Кандидати в президенти і депутати мають бути української національності, мати незаплямовану репутацію й бути відданими єдиній Україні. Якщо ж обраний президент поклявся перед Господом і народом покращити життя вже з першого року його влади й не виконав обіцянки — мусить піти у відставку».

Львів’янин Володимир Цибрівський теж підтримує ідею нової Конституції, згідно з якою всю відповідальність за розвиток України і добробут народу бере на себе держава. У якій пріоритетом відродження буде визнане село. Медицина, освіта — безкоштовні, а політичні партії забороняються.

«Мені до вподоби пункти, де сказано, що за порушення і зловживання посадовців, які завдали державі непоправної шкоди, має бути встановлена найсуворіша відповідальність — смертна кара, як це є в інших країнах», — пише Іван Доник із смт Миронівка Київської області.

«Я, Андрій Юхименко, дитина війни, інвалід ІІ групи, підтримую ідею створення нової Народної Конституції. Влада повинна належати народові не на словах, а на ділі. А все, що належало Українській державі до 1991-го, має повернутись у власність держави, народу».

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове