Архів
Вівторок,
2 жовтня 2018 року

№ 76 (19623)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Жовтень
  • За рубежем
Проблемне сусідство

СЕРБІЯ привела армію у бойову готовність через події у Косові.

Докладніше...
Трамп-миротворець

США. Президент Дональд Трамп увійшов до переліку ймовірних претендентів на Нобелівську премію миру.

Докладніше...
Важливий гравець нафтового ринку

САУДІВСЬКА АРАВІЯ продовжить нарощувати видобуток нафти попри заклики лідерів ОПЕК.

Докладніше...
Угода відкрила шлях до ЄС

У МАКЕДОНІЇ завершився референдум щодо перейменування країни.

Докладніше...
Гуманітарна міграційна прірва

Із ТУРЕЧЧИНИ до Європи прибуває все більше мігрантів.

Докладніше...
Землетруси, ще й цунамі

ІНДОНЕЗІЯ. Після ряду потужних землетрусів острівну країну накрило цунамі.

Докладніше...
Фанати вже на чатах

ШВЕЙЦАРІЯ. У місті Ньйон відбулось голосування виконкому УЄФА щодо господаря Євро-2024.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Калейдоскоп перемог

Микола Моторний.

Сучасне п’ятиборство. У польському місті Джонков завершився розіграш нагород чемпіонату Європи з сучасного п’ятиборства серед молоді. За підсумками змагань у скарбничці збірної України дві нагороди.

На найвищу сходинку континентальної першості в команд-ному заліку піднялася трійка українців. Чемпіонські титули наші співвітчизники здобули у такому складі: Владислав Ридванський, Дмитро Балюк та Олександр Товкай. В індивідуальних змаганнях Владислав Ридванський став срібним призером турніру.

Боротьба. У Словаччині, у місті Трнава, завершився чемпіонат світу серед юніорів із боротьби. В активі збірної України шість високих нагород світової першості.

Парвіз Насібов, греко-римська боротьба (67 кг); Ерік Арушанян (65 кг) та Адлан Батаєв (79 кг) у вільній боротьбі — володарі бронзових нагород. Борчині Тетяна Рижко (59 кг), Анжеліка Рудницька (68 кг) та Ірина Коляденко (65 кг) — також вибороли бронзові медалі у своїх вагових категоріях.

Настільний теніс. Киянка Маргарита Песоцька в індивідуальній першості здобула срібну нагороду чемпіонату Європи з настільного тенісу в Аліканте (Іспанія).

Перші дві партії у фінальній зустрічі Маргарита записала собі в актив. Але в наступних чотирьох перевага була на боці польської тенісистки Лі Цянь.

Кікбоксинг. В італійському місті Лідо ді Єзоло відбувся чемпіонат світу з кікбоксингу WAKO серед юніорів та юнаків. Серед 2400 учасників із 64 країн українцям вдалося завоювати по вісім золотих і срібних та шість бронзових нагород.

Підводний спорт. Таїландське місто Пхукет приймало фінал Кубка світу з підводного спорту (плавання в ластах), де наша команда виборола 22 нагороди. За підсумками п’яти етапів турніру збірна України з підводного спорту очолила рейтинг національних команд.

У категорії «дорослі» українські спортсмени отримали 10 медалей. Зокрема, Олександр Одиноков став найшвидшим із плавання в ластах на дистанції 800 м та фінішував другим на 400 м. Окрім того, українки Юлія Чумак та Анастасія Антоняк посіли другу та третю сходинки у жіночому рейтингу за підсумками всіх етапів Кубка світу, а Данило Колодяжний став лідером чоловічого рейтингу.

Серед юніорів українки стали найшвидшими в естафеті 4х100 м, плавання в ластах. Найбільший медальний здобуток має в своєму особистому активі Єлизавета Вакарева. Спортсменка тричі підкорила найвищу сходинку п’єдесталу Кубка світу серед юніорів на 100- та 200-метрівці та на дистанції 200 м плавання в біластах. Вікторія Уварова стала найкращою у плаванні з аквалангом на 100 м та в ластах на 50 м.

Варто зазначити, що Єлизавета Вакарева, а вслід за нею Вікторія Уварова очолили рейтинг спортсменів за результатами всіх етапів Кубка світу серед дівчат. Серед хлопців першу сходинку рейтингу посідає також український спортсмен Володимир Сущенко, який став бронзовим призером у плаванні в ластах на дистанції 800 м на етапі в Пхукеті. Дві золоті нагороди до медальної скарбнички додала Вірсавія Березна, здобувши перемогу на дистанції 50 м, плавання в біластах, а також 100-метрівці плавання в ластах.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Ціни «заморозили». Поки що
Читати
Показують зростання
Читати
Скільки коштують «колишні»?
Читати
Сплатити сплатили. А чи дійшло?
Читати
Зарплата від Держстату
Читати
До уваги субсидіантів
Читати
Столиця розростається
Читати
Готуймося святкувати
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове