Архів
П’ятниця,
14 вересня 2018 року

№ 71 (19618)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  • За рубежем
У своїй хаті своя правда

УГОРЩИНА. Європарламент проголосував за впровадження санкцій проти країни.

Докладніше...
Знову вимагають незалежності

ІСПАНІЯ. У Барселоні відбулася масова демонстрація з вимогою незалежності.

Докладніше...
Політична перестраховка

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. Лондон опублікував документ — на випадок підготовки до Brexit без угоди.

Докладніше...
Екс-президент потрапив за ґрати

САЛЬВАДОР. Колишнього президента країни Антоніо Саку засуджено на 10 років позбавлення волі.

Докладніше...
2700 євро — вже не гроші

НІМЕЧЧИНА. Пілоти і бортпровідники авіакомпанії Ryanair удалися до страйку.

Докладніше...
Знову теракт

АФГАНІСТАН. Угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за тер-акт у Кабулі.

Докладніше...
Коли голодний, не до навчання

У ФРАНЦІЇ розробили стратегію боротьби з бідністю.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Калейдоскоп перемог

Микола МОТОРНИЙ.

Легка атлетика. Переможцями 15-го Вільнюського марафону стали і українські легкоатлети подружжя Богдан та Наталя Семеновичі. Богдан Семенович подолав 42 км 195 м за 2 години 24 хвилини 22 секунди. Друге місце посів ще один представник України Тарас Сало, третє — білорус Дмитро Григор’єв. Наталя Семенович подолала дистанцію за 2 години 47 хвилин 54 секунди. Друге місце у жіночому забігу посіла чемпіонка Литви Ліна Кирилюк, третє — білоруска Олена Шумик.

Вільнюський марафон щорічно проходить у столиці Литви. У марафонському забігу на 42 км і забігах-супутниках на 21 і 10 км останніми роками беруть участь майже 20 000 атлетів.

* * *

Катерина Табашник і Андрій Проценко стали переможцями традиційного легкоатлетичного турніру зі стрибків у висоту «Меморіал Віктора Лонського». Щороку участь у турнірі беруть зірки української легкої атлетики. У Бердичеві Житомирської області виступили фіналістки чемпіонату Європи Катерина Табашник і Оксана Окунєва, а також фіналісти Берліна-2018 Андрій Проценко і Дмитро Дем’янюк. Катерина Табашник подолала з другої спроби 193 см і виграла «Меморіал Лонського-2018». Оксана Окунєва завершила турнір із результатом 180 см і стала другою. А замкнула першу трійку Лілія Клінцова — 170 м.

У змаганнях серед чоловіків Андрію Проценку для перемоги вистачило 215 см. Дмитро Дем’янюк приїхав у Бердичів травмованим, але з результатом 210 см став третім, поступившись Дмитру Яковенку за спробами.

Спортивна гімнастика. Український гімнаст Олег Верняєв виступив на змаганнях уперше після січневих операцій на плечі й нозі. Він узяв участь у п’ятому турі сезону Бундесліги. Клуб «Саар», за який виступають українські гімнасти Олег Верняєв і Петро Пахнюк, став переможцем змагань.

Кульова стрільба. У Чанвоні (Республіка Корея) тривають чемпіонат і юніорська першість світу зі стрілецьких видів спорту. Медальна скарбничка збірної України поповнилася ще двома нагородами.

Жіноча збірна України (Вікторія Рибовалова, Галина Авраменко, Валентина Гончарова) стала срібним призером у стрільбі по рухомій мішені з пневматичної гвинтівки зі змішаними швидкостями. В особистому турнірі юніорів «срібло» у цій вправі виграв Данило Даниленко з Вінниці.

У медальному заліку збірна України посідає 8-ме місце, маючи в активі дві золоті, чотири срібні й три бронзові нагороди. Лідирує збірна Китаю (18, 13, 6), другою йде команда Республіки Корея (10, 10, 8).

Футбол. Збірна України U-19 (гравці не старше 2000 року народження) вийшла переможницею міжнародного турніру «Кубок Федерації футболу Латвії». У фінальному поєдинку підопічні Сергія Попова обіграли латвійців з рахунком 2:0. Маючи в активі три перемоги, наша команда виграла ці змагання, не пропустивши жодного м’яча.

Нагадаємо, 10-16 жовтня юнацька збірна України U-19 візьме участь у кваліфікаційному раунді Євро-2019. Команда Сергія Попова потрапила до групи 8, де компанію їй склали Албанія (господар турніру), Словаччина та Норвегія. До еліт-раунду вийдуть дві найкращі збірні групи. Матчі другої стадії змагань проходитимуть навесні наступного року, а фінальна частина Євро відбудеться в липні 2019-го у Вірменії.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Замовник задоволений
Читати
Підтримують в’язня сумління
Читати
Нещепленим заборонено
Читати
Під прикриттям турботи про екологію
Читати
Підозра міністру
Читати
«Стоп» насильству
Читати
Скільки учасників бойових дій
Читати
Ще можемо щось показати
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове