Архів
Вівторок,
4 вересня 2018 року

№ 68 (19615)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вересень
  • За рубежем
Принципова позиція

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. Прем’єр-міністр Тереза Мей заявила, що не піде на поступки у питанні Brexit.

Докладніше...
Трамп-миротворець

США. У Вашингтоні пройшли переговори з урегулювання арабо-ізраїльського конфлікту.

Докладніше...
Стартувало будівництво

РОСІЯ. У Ленінградській області офіційно стартувало будівництво «Північного потоку-2».

Докладніше...
Ще нільської лихоманки не вистачало

В ЄВРОПІ зростає число випадків захворюваності на лихоманку Західного Нілу.

Докладніше...
Без заворушень не обійшлось

НІМЕЧЧИНА. У Хемніці одночасно відбулися масові акції протесту — за і проти міграційної політики уряду.

Докладніше...
Ділять владу, а мирні люди гинуть

ЛІВІЯ. У Триполі сталися бойові зіткнення збройних угруповань.

Докладніше...
Сезон тайфунів і ураганів

КИТАЙ. Південні регіони накрили потужні зливи.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • І таке буває

Я б у «спальники» пішов...

Христина Біляковська.

expres.ua

НА НЕВЕЛИЧКОМУ грецькому острові Сірос в Егейському морі шукають доглядальника котів у притулку God’s Little People Cat Rescue. До обов’язків працівника належатиме догляд за 55 тваринами: годівля і доправлення у разі потреби до ветеринара. За це обіцяно пристойну зар­плату та будинок із власним садом.

Оголошення про цю вакансію у «Фейсбуку» впродовж тижня поширили вже 20 тисяч разів, а власниця притулку Джоан Бовел отримала понад 200 листів від охочих. Однак здобути таку посаду непросто. Кандидат має бути віком понад 45 років, і не просто любити котиків, а вміти поводитися навіть із відлюдькуватими та неспокійними тваринами. Перевагу нададуть людині з медичною освітою або ветеринару.

Тим часом в Італії шукають людину, яка дегустуватиме шоколадну пасту. Робота — мрія для тих, хто любить солодке!

А ось ще декілька цікавих пропозицій.

«Заштовхувач». В Японії втиснутись у метро чи автобус — справжнє випробування. Особливо в час пік. Тому там є робота для тих, хто професійно заштовхуватиме пасажирів у переповнений транспорт (на фото).

«Хлопець в оренду». Дівчата, якщо в гостях у родичів вам набридло відповідати на запитання «Де твій хлопець?», то після цієї інформації ви будете заздрити жителькам Токіо. Там за 25 доларів за годину юнка може орендувати собі пару й представити рідним. А орендований хлопець навіть допоможе вигадати історію знайомства.

«Професійний «спальник». У Китаї шукають людину, яка спатиме в різних позах та у різні години. А вчені тим часом вимірюватимуть якість сну та зміни в організмі.

«Тестувальник дезодорантів». Перед тим як влаштуватися на цю роботу, кандидати проходять п’ять тестів на нюх. Вони мають безпомильно розпізнавати запахи, адже їхнє завдання — винюхувати пахви моделей і з’ясовувати, який дезодорант допомагає боротись із потовиділенням найкраще.

«Визначальник статі курчат». Його обов’язки — розпізнавати курчат, які щойно вилупились, за статтю, відстежувати, чи немає у них якихось відхилень, і звітувати про все це. Таку вакансію пропонують у Гонконзі.

«Професійна плакальниця». Таких людей шукають у Мексиці для сумних і трагічних подій. Плакальниці мають бути максимально щирими в своєму ремеслі, мати кілька комплектів чорного одягу й капелюшків.

«Нянька для новонароджених страусів». Виявляється, цим малим пернатим потрібні особливий догляд та спеціальний раціон годівлі. А ще вони люблять чистоту й правильне освітлення. Вакансії для таких няньок є в Австралії. Головна вимога до кандидатів — медична освіта.

«Тестувальник ліжок і диванів». Ця робота — мрія для тих, хто любить полежати. Основні обов’язки — порівнювати різні види меблів та давати свої рекомендації. Таку роботу погодинно пропонують у США.

«Обіймальник панд». У Китаї шукають людину, готову з ранку й до вечора гладити, обіймати і годувати панд. За це платитимуть на наші гроші приблизно 80 тисяч гривень на місяць.

«Вимірювальник зросту жирафів». Таку діяльність довіряють тільки тим, хто з цифрами на «ти». У вимогах до посади написано: жодного пропущеного міліметра! Адже за цими даними розроблятимуть графіки зросту жирафів, робитимуть різні розрахунки. До речі, про зріст кандидатів на цю вакансію нічого не сказано.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Чекаємо на держбюджет
Читати
Невідомі жертви війни
Читати
Возять нелегально
Читати
Реєстрація по-новому
Читати
Може, й хороші, та не для нас
Читати
Убито відомого вченого
Читати
Відучують «гризти граніт»
Читати
Курці помолодшали
Читати
Промовиста статистика
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове