Архів
П’ятниця,
27 липня 2018 року

№ 57 (19604)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Прошу слова

Невдоволення наростає

Василь КУРОВСЬКИЙ.

с. Решнівка

Старокостянтинівського району

Хмельницької області.

ЦВК уже давно нелегітимна, проте її переобрання свідомо затягують, боячись втратити давно налаштовані системи фальсифікацій. Виборчу систему терміново потрібно змінювати, але політикам це не вигідно. Верховна Рада переповнена всілякими блазнями, а на наступних виборах їхні лави можуть ще поповнитись. Ця братія втирається у народну довіру з однією лише метою: добратися до дармового державного корита. Тож придивляйтеся, люди, до кожного кандидата, не вірте їхнім солодким обіцянкам і не спокушайтесь на одноразові подарунки. Оцінюйте, хто що зробив на своєму робочому місці, як ставиться до підлеглих.

Можновладці нині не втомлюються кричати, що українські суди мають бути антикорупційними. То що ж заважає Верховній Раді ухвалити відповідні закони про нормальну виборчу та судову системи? Річ у тому, що депутати ніколи не підуть самі проти себе. На мою думку, тільки народ своїм волевиявленням може змінити щось на краще.

Невдоволення українців постійно наростає. Настане час, і цей гнів виллється потужною хвилею на непомірковані голови безсовісних правлінців, які думають хіба що про дерибан держави.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове