Архів
Вівторок,
10 липня 2018 року

№ 52 (19599)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька

Вербиченька

Cторінку підготувала Устина ГРЕЧАНЮК.


Версія для друку          До списку статтей

З роси й води

Спільною дорогою

 

НЕЩОДАВНО минуло 60 років відтоді як стали на весільний рушник наші батьки — Єлизавета Степанівна та Петро Пилипович Сидоренки із села Великоселецьке Оржицького району Полтавської області.

Їхній життєвий шлях не був безтурботний. Мама народилася в багатодітній родині. Її батько, наш дідусь, не повернувся додому з фронтів Другої світової війни. Бабуся від зорі до зорі працювала в колгоспі, тож Лізі змалечку довелося привчатися до хатньої роботи, доглядати меншеньких братів та сестричок. У 14 років ненька пішла працювати. За трудові досягнення не раз отримувала нагороди від правління колгоспу.

Татове дитинство теж припало на важкі післявоєнні роки. Дві його сестрички та братик померли від голоду, найстарший брат загинув на війні. Тож хлопець був опорою родини. Після семирічки тато вивчився на тракториста і працював у колгоспі. Згодом закінчив ще й курси водіїв.

Батьки виростили двох доньок і сина. Зараз їхнє сімейне життя — це затишний дім, наповнений любов’ю і турботою один про одного.

Щиро вітаємо вас, наші любі, з ювілеєм — діамантовим весіллям! Спасибі за науку, добро і ласку! Хай ваша спільна дорога буде ще довга і щаслива!

Дочки, син, онуки та правнучки.

 

Хай наша любов вас зігріває

 

У ТРАВНІ 1958-го стали на весільний рушник наші батьки, Василь Іванович та Олександра Аврамівна Мірошниченки із села Хитці Гадяцького району Полтавщини. Тож цього року вони відсвяткували своє діамантове весілля — 60 літ від дати одруження. Це дуже поважний строк подружнього життя, надто за сучасними мірками. У щасливому шлюбі Василь Іванович та Олександра Аврамівна виростили доньку Людмилу і сина Василя, діждалися трьох онуків та чотирьох правнуків.

Щиро вітаємо наших батьків із річницею. Від усієї душі бажаємо довгих літ, Божої благодаті, щастя та удачі. Нехай доля дарує вам тільки радість, а над головою завжди буде мирне небо.

З повагою від родини — Людмила ДУДНИК.

с. Супрунівка

Гадяцького району

Полтавської області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове