Архів
Вівторок,
12 червня 2018 року

№ 44 (19591)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  • За рубежем
Вистачає й внутрішніх проблем

КАНАДА. У місті Мальбе провінції Квебек завершився саміт країн «Великої сімки».

Докладніше...
Безпрецедентний саміт

У СІНГАПУРІ сьогодні має відбутися офіційна зустріч президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина.

Докладніше...
Гостинність має межі

НІМЕЧЧИНА. Уряд анонсував перегляд політики щодо біженців.

Докладніше...
Кабель і дипломатична нота

ЯПОНІЯ висловила ще один протест Росії.

Докладніше...
Грошова ін’єкція проти гіперінфляції

АРГЕНТИНА погодилась на умови МВФ і отримає 50 мільярдів доларів допомоги.

Докладніше...
Перейшли від слів до дій

ІТАЛІЯ. Уряд країни виконав свої погрози і закрив порти для кораблів із врятованими у Середземному морі біженцями.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Калейдоскоп перемог

Микола МОТОРНИЙ.

Теніс. Харківська тенісистка Дарина Лопатецька виграла свій перший професійний турнір. У турецькій Антальї 15-річна українка розпочала виступи із другого раунду кваліфікації і до фінального двобою програла лише один сет. У вирішальному матчі вона зустрілася з 25-річною болгаркою Юлією Стаматовою, яка була посіяна під третім номером. Рахунок зустрічі — 6:2, 7:6. Таким чином, Дарина стала першою тенісисткою 2003 року народження, яка виграла професійний турнір. Завдяки перемозі на 15-тисячнику Лопатецька набрала 12 очок і дебютує в рейтингу WTA.

Синхронне плавання. У Лос-Анджелесі (США) завершився черговий етап Світової серії із синхронного плавання. У технічній програмі Єлизавета Яхно стала найкращою в сольній програмі. Потім Яхно в дуеті з Анастасією Савчук виграла «срібло», поступившись переможцям 0,2 бала.

У командному змаганні українки теж були найкращі, випередивши японок. У вільній програмі в командних і комбінованих змаганнях збірна України взяла два «золота». У вільній сольній програмі Єлизавета Яхно здобула ще одне «золото». У «хайлайт» збірна України також отримала «золото», знову обійшовши японок. На попередньому етапі у Ванкувері (Канада) наші спортсмени вибороли вісім високих нагород.

Заключні етапи Світової серії відбудуться 15-17 червня на ост-рові Сірос в Греції і 29 червня — 1 липня — в Ташкенті (Узбекистан).

Дзюдо. У Белграді (Сербія) тривав черговий етап Кубка Європи з дзюдо. Срібним призером турніру став Данило Гуцол із Бердянська Запорізької області, який, перемігши німця Віктора Драйллера і румуна Валентина Раду, у фіналі вагової категорії до 100 кг поступився Крістіану Тоту з Угорщини.

Веслування. Збірна України з веслування на байдарках і каное виграла п’ять медалей на чемпіонаті Європи в Белграді (Сербія). Олег Кухарик здобув «срібло» в запливі на 500-метрову дистанцію на байдарці-одиначці. Він поступився переможцю Йозефу Досталу з Чехії 0,935 секунди. Ще одна срібна нагорода в української чоловічої четвірки каноїстів у складі Юрія Вандюка, Андрія Рибачка, Олега Боровика і Олександра Сивкова. «Бронза» на рахунку дуету на каное Дмитро Янчук — Тарас Міщук та 21-річної каноїстки Людмили Лузан на дистанції 500 метрів. Людмила Бабак виборола «бронзу» на дистанції п’ять кілометрів на каное-одиначці.

Боротьба. Українські борчині здобули чотири медалі на чемпіонаті Європи з боротьби серед молоді до 23 років, що відбувся в Стамбулі. Чемпіонками континенту стали Анастасія Шустова (в.к.76) та Оксана Лівач (в.к. 50). А ось Олена Кремзер (в.к. 59) та Алла Белінська — володарки бронзових нагород.

Футбол. У фінальному матчі розіграшу Кубка Києва серед студентських команд зустрілися футболісти Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) і збірна Київського національного університету ім. Бориса Грінченка (КУБГ). Основний час поєдинку внічию — 0:0. Долю трофею вирішила серія післяматчевих пенальті. Виграли студенти КНТЕУ — 5:4.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Заробітчани «витягують» економіку
Читати
Дали «добро» на зняття імунітету
Читати
Підсумки безвізу
Читати
Несемо мир, але не собі
Читати
Остерігайтеся підробок
Читати
Одні зберігають...
Читати
...Iнші продають
Читати
Чия земля? ОТГ
Читати
Пильнуйте за дітьми
Читати
Новий «тарифокомандувач»
Читати





 Мал. А. Василенка.

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове